Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így tisztességes társkeresőn?
Nem tudom mi az a flow élmény, de szerintem korrekt a hozzáállásod.
Azzal, hogy ismerkedsz, randizgatsz, nem tartozol semmivel senki felé.
Hát azért azzal mondjuk tartozunk mások felé hogy nem titkoljuk el ha mondjuk megkérdezik
A hazugság pl nem lenne normalis
Tény hogy normális ember nem találkozhat 500 fiúval naponta de hát ha te ezt akarod úgy sem fog megváltozni a véleményed akkor nem tudom mi a kérdés
Amíg CSAK ismerkedés, addig teljesen jogos és korrekt, ha nem csak egy valakivel beszélgetsz, próbálod megismerni. Egy találkozás is simán rendben van, mert anélkül nem lehet eldönteni, mennyire jöhet szóba KÉSÖBB szorosabb kapcsolat.
Az 5-nek meg: miért kellene bárkinek is tudni, ki van még, aki szóba jöhet, ha ö nem, vagy nem eléggé szimpatikus, akkor is ez van, ha senki más nics "versenyben".
4-es: neked elég problémás a szövegértelmezésed, nem a "pasik lábai elé" utazik a kérdezö, hanem oda, ahol nemsokára élni fog, és értelemszerüen a bemutatkozó szövegben nem arról van szó, hogy marad ott, ahol van,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!