Van még itt tisztességes, megbízható, őszinte lány/nő, aki nem csak hitegeti a másikat?
Figyelt kérdés
Amennyiben igen, vele szívesen beszélgetnék. Aki becsületes, akinek még számít valamit a szava, és nem csak falrahányt borsó az egész, mint itt sokaknak. Hogy aztán egyik napról a másikra eltűnjenek, mint szürke szamár a ködben, teljesen átverve, semmibe nézve a másik felet.
Utóbbiak legyenek szívesek kíméljenek, nem szeretnék asszisztálni a fene nagy unalmukhoz, játékukhoz!
Harmincas, becsületes, kedves férfi.
2023. dec. 6. 18:27
1/19 anonim válasza:
Lassan már tisztességes és becsületes ember sincs, de neked sok sikert.
2023. dec. 6. 18:32
2/19 anonim válasza:
Nyaff-nyaff....
2023. dec. 6. 18:32
3/19 anonim válasza:
Igen van, nekem pont pár hete sikerült kifognom egy ilyen csajt itt.
2023. dec. 6. 18:51
4/19 anonim válasza:
#3 és mi történt:
2023. dec. 6. 19:58
5/19 anonim válasza:
Nagyitoval kell keresni. Nem csak itt, mindenhol. Pasikat detto. ;-)
2023. dec. 6. 20:04
6/19 anonim válasza:
Itt vagyok neked szép hölgyem! Nem is kell tovább keresned :D
2023. dec. 6. 20:17
7/19 anonim válasza:
#4:
Mármint, hogy mi?
Találkoztunk, volt ez-az és még most is tart a dolog. Hosszabb távon gondolkodunk.
2023. dec. 6. 20:44
8/19 anonim válasza:
Az én szavam falrahányt borsó, dee ha eleget fizetsz...🤔
2023. dec. 6. 20:48
9/19 anonim válasza:
#8 ezt most kinek írod? xd
2023. dec. 6. 21:52
10/19 anonim válasza:
Hidd el, hogy aki eltunt, az ha oszinten, becsuletesen megirta volna neked, hogy ne haragudj, megsem olyan vagy, mint szeretnem, keressunk tovabb, az se esett volna jol. Marpedig a legtobb ember hiaba maganyos es vagyik parra, es nem aranyaso esatobbi, nagy esellyel nem vagyik a masik random embertarsara.
2023. dec. 6. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!