Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy tisztessége...

Mennyibe kerül egy tisztességes BMW e46-os? Mennyire megbízható

Figyelt kérdés

316i vagy 318i.

Vagy francba a BMW-vel és inkább egy 2. generációs ford focus 1.6 benzin ?:D

2017. nov. 16. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 1 éve a magyar piac top1-es e46-át vettem meg. hibátlan, karcmentes, rendszeresen szervizelt, stb. M pakett 2 gyárilag, full bőr combos, stb...

1,8 volt, azonban 1 év alatt erre is 700 körül költöttem.

Egy lepukkantabbra 1 misit is rá lehet locsolni bőven és ez sosem térül vissza.

2017. nov. 16. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
hát nekem egy mk2-es focusom van meg egy mk3-as. mindkettő 1.6-os csak az első benzines, a második dízeles. Nincs az a jó isten, hogy elcseréljem akármelyiket is, pláne nem 3-as bmw-re.
2017. nov. 16. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:

A tisztességes az relatív. E46-ot tudsz venni 2 millió felett is. Ott már van normális rozsdamentes állapot ( ami ritkaság ) és valós kilométer.

Az a baj az E46-tal, hogy hajlamos ez is rohadni. Itt-ott kicsit rendbe szeded és paff 2-300 000. Plusz a többi hülyeség ami egy 10+ éves autónál előjöhet.

Ismerek olyat is aki megvette nemrég 1.1-ért a 320d-t és boldogan el van vele. Igaz már volt egy kardáncsere, fékgenerál, izzítósor csere, izzítórelé csere és még mindig vannak csip-csup dolgok amikre el fog tapsolni egy rakás pénzt. :D

Három lehetőséged van:

-együtt élsz egy olcsó BMWvel,lelakod és eladod bagóért

-veszel egy olcsó/közepet áru BMWt és lelakod vagy eltapsolsz rá egy rakás lóvét

-veszel egy qrva drága makulátlan BMW-t és vigyázol rá

Ha a Ci-ket is figyelembe vesszük (illetve az M3-at nem) akkor tudsz venni E46-ot 700 000-ért is és 3,5 milláért is. Te döntesz.

Racionális indok nem sok van arra, hogy megvásárolj egy 10+-éves autót egy vagyonért. De ha neked ez tetszik.. Egy Ford Focus ( akár mk3 Focus) és egy jó és jól felszerelt E46 között ég és föld a különbség még mindig, persze nyilván nem mindenkinek. Ahány ember annyi értékrend.

2017. nov. 16. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, én pont ezt mondtam az elején! Én a drága e46-ot vettem. 320d- szóval 2 milla felett jelenleg nincs is ilyen autó! egy tűhegyni rozsda vagy karc sincs az egész autón, az ülés is szakadásmentes és nincs csíkosra töredezve sehol, kormány is sértetlen, újra lett bőröztetve, stb...

És mégis elment rá egy rakás pénz.

Hiába a valós km-er és az állandó szakszervíz, mert első tulajos némettől vettem. 10-en éves autónál csőstül jön a baj.

Bele se merek gondolni, milyen bajai lehetnek egy 1 millás bmw-nek. Hiszen nekem a patika állapotút kellett ennyiből 99%-os állapotra felhozni. Sehol nem kopok, lötyög, mozog, mindene feszes, nem dadog, füstöl stbstbstb

2017. nov. 16. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal, hogy egy tisztességes e46-ban van 6db henger. Szvsz fl előtti 323i vagy fl utáni 325i a legjobb vétel, 28i és a 30i drága, az m3-nak az ára meg megyen felfelé és átlagban 20.000euro felett van egy jobb.
2017. nov. 16. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Bmw=szopóroller
2017. nov. 18. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!