Befektetési Arany 9999.eu Kft, megbízható és tisztességes?
Isteni ötlet olyat venni egy 18 évesnek, amit 28 éves koráig nem tud használni.... Pont ez az életkor a legnehezebb anyagilag, szereznie kell lakást, kocsit, egyéb kisebb tárgyakat, és pont ebben az életkorában ne vegye semmi hasznát a ballagási ajándékának?
amúgy ami .eu -val végződik, az 90% átverés.
Ha annyira kell a pénz, akkor az aranyat gyorsan pénzzé tudja tenni. Kocsija már van, lakást meg kap, mert Egyetemre készül egy másik városba.
A cég amit fenn írtam amúgy nem internetes (nem csak) van a városomban irodája, csak mielőtt bemennék gondoltam utána kérdezek.
hát, ha itt kérdezel utána, a válaszolók nagy része úgyis leszól. Boríték szerintem "olcsó" megoldás, és nem jó másra, minthogy az ember vagy elszórja a pénzt, vagy valahova eltegye, és majd elszórja.
Én örülnék neki, ha ballagásomra valami olyat kapnék, amiről tudom,hogy később majd építhetek rá. Tehát lenne valami kis biztos pont a jövőmben. Sztem ez szép gesztus lenne.
Októberben az arany ára 1800 volt, most meg 1600 alatt kicsivel.
Mondhatom kiváló, értékálló befektetés a jövőre nézve az, ami 6 hónap alatt elbukta több, mint 10%-át.
igen, ilyenek ezek a dolgok tudod: egyszer lemegy az áruk, máskor pedig emelkedik.
xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!