Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van még itt tisztességes,...

Van még itt tisztességes, megbízható, őszinte lány/nő, aki nem csak hitegeti a másikat?

Figyelt kérdés

Amennyiben igen, vele szívesen beszélgetnék. Aki becsületes, akinek még számít valamit a szava, és nem csak falrahányt borsó az egész, mint itt sokaknak. Hogy aztán egyik napról a másikra eltűnjenek, mint szürke szamár a ködben, teljesen átverve, semmibe nézve a másik felet.

Utóbbiak legyenek szívesek kíméljenek, nem szeretnék asszisztálni a fene nagy unalmukhoz, játékukhoz!

Harmincas, becsületes, kedves férfi.

2023. dec. 6. 18:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, nincs igazad. Rég nem ezen a szinten tartottunk már. Aki hasonló sorokat intéz felém, mint alább, azt hadd vegye már az ember komolyan, mert mit nem ha még ezt sem:

"Persze, én így gondolom. Úgy érzem, hogy hosszú évek után megtaláltam azt az embert, akivel azonos a lelkünk... Mintha egy lenne a lelkünk, csak más-más testben. Remélem érted, hogy mire gondolok.:)

* Egyébként sok mást el tudnék még képzelni. Na de, mi az amit Te el tudnál még képzelni?:)

*

* Nagyon köszönöm, még senki sem illetett ilyen szép, önzetlen és őszinte szavakkal. Eszméletlenül boldog vagyok, amiért így gondolod és érzed ezt. Sajnos, nagy a távolság közöttünk, de így is igyekszem, hogy lásd és érezd a lelkem egy darabját ezekben az üzenetekben.:)

*

* Ha eljön az ideje, én szívesen váltok veled Facebookra. Egyenlőre szerintem rendjén van ez így, itt. De biztos lehetsz benne, hogy oda is eljutunk.:D

* Írok, próbálok többször. Jövő héttől délelőtt több időm lesz, szóval többet fogok tudni jelentkezni. Te is hiányzol, egyfolytában. Nem tudom, hogy hiányozhatok valaki, akit alig ismerek, de te nagyon is hiányzol, még akkor is mikor írok."

2023. dec. 6. 23:59
 12/19 anonim válasza:
Ezek általában eléggé túlzó dolgok, aztán jön a koppanás.
2023. dec. 7. 00:29
 13/19 anonim válasza:
#12: Sajnos én is sokszor jártam már így, beetettek, aztán meg eltűntek. És persze te vagy a szar alak, ha számon mered kérni őket, hogy miért csinálták ezt, vagy ha panaszkodni mersz bármi miatt is. Amúgy a nagy szavak mögött a leggyakrabban nulla tartalom van, tapasztalataim szerint az ilyen emberek csak szájkaratéznak, aztán meg betojnak vagy rád unnak, esetleg találnak mást, aki szebbnek/jobbnak/különlegesebbnek tűnik számukra. Általában sajnos nem adnak magyarázatot arra, miért viselkednek ilyen bunkó és kiszámíthatatlan módon, szerintem az ilyenek egyszerűen nem gondolják komolyan sem az ismerkedést, sem azt, amit leírnak, esetleg csak ideig-óráig hízeleg nekik az, ha szép szavakat mondasz nekik. Váratlanul és nyom nélkül eltűnnek, te meg ott állsz, mint egy hülye, és nem érted, hogy mi van. Szerintem az ilyenek mind lelki nyomorékok, akiknek nem számítasz igazán, esetleg csak unatkozó kamusok, akik azt élvezik, hogy hülyíthetik a másikat. Ha számítanál nekik, és ha értékelnének, akkor nem így viselkednének. Az ilyeneket én is szívesen pofán köpném, aztán megmondanám nekik, hogy nézzenek tükörbe, és paskolják meg a vállukat, legyenek büszkék magukra.
2023. dec. 7. 11:32
 14/19 A kérdező kommentje:

14: Sajnos teljesen igazad van, minden egyes szavaddal egyetértek.

Valahol csak sajnálni tudom az ilyen embereket, hogy nekik ez ad örömöt.

2023. dec. 7. 15:36
 15/19 anonim válasza:
#15: Én haragszom rájuk, és undorodom tőlük. Játszanak a másik emberrel, az érzéseivel, és a végén úgy alakítják a dolgokat, hogy még a másik gyötrődjön, vajon mit ronthatott el, miért lépett le a beszélgetőpartnere. Sajnos én is egyre inkább azt tapasztalom, hogy sehol nincs egy őszinte, korrekt, normális nő. Egy tinitől még elnézné az ember az efféle viselkedést, de egy bő huszonévestől vagy egy harmincastól már gáz. Már ha egyáltalán tényleg az az illető, akinek mondja magát. Amúgy tényleg nem értem, mi játszódhat le az ilyenek fejében és lelkében.
2023. dec. 7. 18:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem bármilyen korú is az illető, ez elfogadhatatlan. Azóta se írt semmit természetesen. Gyötrődik a fene az ilyen miatt! Az élettől úgyis visszakapja majd.
2023. dec. 8. 19:39
 17/19 anonim válasza:
#16: Ha egy tini viselkedik így, nála legalább még meg lehet magyarázni azzal, hogy agyilag és érzelmileg éretlen. Egyébként sajnos sokszor pont a rohadékok járnak jól az életben, az ilyeneknek rendszerint mindig minden sikerül.
2023. dec. 8. 19:44
 18/19 anonim válasza:
Ha csak beszélgető társra vágysz, szívesen.
2023. dec. 12. 20:38
 19/19 anonim válasza:
#18 Az összes itteni majom férfi csak ingyen szexet akarxd
2023. dec. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!