Van még itt tisztességes, megbízható, őszinte lány/nő, aki nem csak hitegeti a másikat?
Amennyiben igen, vele szívesen beszélgetnék. Aki becsületes, akinek még számít valamit a szava, és nem csak falrahányt borsó az egész, mint itt sokaknak. Hogy aztán egyik napról a másikra eltűnjenek, mint szürke szamár a ködben, teljesen átverve, semmibe nézve a másik felet.
Utóbbiak legyenek szívesek kíméljenek, nem szeretnék asszisztálni a fene nagy unalmukhoz, játékukhoz!
Harmincas, becsületes, kedves férfi.
Utolsó, nincs igazad. Rég nem ezen a szinten tartottunk már. Aki hasonló sorokat intéz felém, mint alább, azt hadd vegye már az ember komolyan, mert mit nem ha még ezt sem:
"Persze, én így gondolom. Úgy érzem, hogy hosszú évek után megtaláltam azt az embert, akivel azonos a lelkünk... Mintha egy lenne a lelkünk, csak más-más testben. Remélem érted, hogy mire gondolok.:)
* Egyébként sok mást el tudnék még képzelni. Na de, mi az amit Te el tudnál még képzelni?:)
*
* Nagyon köszönöm, még senki sem illetett ilyen szép, önzetlen és őszinte szavakkal. Eszméletlenül boldog vagyok, amiért így gondolod és érzed ezt. Sajnos, nagy a távolság közöttünk, de így is igyekszem, hogy lásd és érezd a lelkem egy darabját ezekben az üzenetekben.:)
*
* Ha eljön az ideje, én szívesen váltok veled Facebookra. Egyenlőre szerintem rendjén van ez így, itt. De biztos lehetsz benne, hogy oda is eljutunk.:D
* Írok, próbálok többször. Jövő héttől délelőtt több időm lesz, szóval többet fogok tudni jelentkezni. Te is hiányzol, egyfolytában. Nem tudom, hogy hiányozhatok valaki, akit alig ismerek, de te nagyon is hiányzol, még akkor is mikor írok."
14: Sajnos teljesen igazad van, minden egyes szavaddal egyetértek.
Valahol csak sajnálni tudom az ilyen embereket, hogy nekik ez ad örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!