Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn miért ilyenek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Első hónapom egy ilyenen, eddig volt 46 match-em.

Kb. a fele mondhatni csak vissza-vissza írogat, ha kérdezek stb.. maguktól nem tudnak felhozni semmit. Max 1 órát foglalkozok ilyenekkel de addig megpróbálok rájönni hozzá melyik stílus kellene, poénokból melyiket veszi vagy éppen milyen téma érdekelheti, de mondhatni semelyiket nem érdekli semmi. Mintha kicsit se lennének alkalmasak bármilyen emberi kommunikációra.

Nem vagyok egy unalmas személy, csak 1x kell megtalálnom egy közös pontot és onnantól már gördülékenyen visszem tovább a dolgot bármilyen irányba. De ahogy elnézem az ilyen helyeken fent lévő nők többségével még az is lehetetlen, hogy kb. belekezdj a csevegésbe vagy csak 1 picit is mutasson valami érdeklődést valami iránt.

Ez miért jó nekik? Vagy nem is értem, ezeknek kb. azonnal az első mondattal már olyat kellene mutatni, hogy elkezdjem érdekelni? Mert az nem igazán lehetséges szerintem. Vagy hogy is van ez?

(Ez nem rinyálás stb. csak szimplán érdekel miért ilyenek, miért kezdenek bele egy dologba, ha amúgy nem is érdekli őket)

(Aztán van a másik kategória akik maguktól is tudnak írni match után azonnal. Velük már lehet témázgatni, poénkodni, gyorsan megvan a közös hang is. Órákig, napokig el lehet velük lenni + találkozó is simán mehet. De ez a réteg ritkább).

nov. 27. 13:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%

#5 A probléma az, hogy idegen embernek egy mondattal nem lehet felkelteni az érddklődését, ha nem tudsz róla semmit, márpedig ilyen appokon az emberek 80-90%-a kirak pár képet meg egy semmitmondó mondatot és csók.

Persze ki lehet találni valami frappánsat és akkor mindenkinek azt írni, hátha valakinek bejön, de az is elég lélekölő, meg ugye a nők abba is belekötnek, ha érződik, hogy mindenkinek ezt írod.

Nem a férfinak kell lenni a rugónak, hanem mindkét félnek, csak úgy tud beindulni egy értelmes kommunikáció.

A férfi megszakadhat, ha a másik passzív. És az a vicces, hogy ezek a passzív nők könyvelik el a férfiakat unalmasnak, miközben a potenciált a beszélgetésből pont ők ölték ki ezzel.

Van ugye ez az elvárás, hogy a férfi szórakoztassa a nőt, keltse fel az érdeklődést, amivel nem is lenne gond, ha ezt nem értelmeznék következetesen rosszul sokan, ugyanis a totál passzív viselkedésű nőt nem lehet szórakoztatni.

Egyébként ez nem a nők ellen szólt, van aki megérti, hogy ez így nem megy.

nov. 27. 14:58
 12/32 anonim ***** válasza:
20%

11 Nem kell semmi őrülten frappánsat se kitalálni, elég ha valamit felfedez ami neki tetszik a kiszemelten és ezzel kezdi. Még ha pár képet is rak ki, meg két mondatot, akkor is meg tudja oldani ha bejön valakinek az illető. A nő tudja pontosan mitől passzív, vagy mitől lesz az. A huszadik odalökött sziahogvagyra nem fog válaszolni. A férfiak még erre az alapvető figyelmességre se képesek, ha már ismerkednek hogy megnézzék hogy amúgy kinek írnak. Mindenki "csak egy csaj" nekik, ráírnak azt kész. Pedig ha neten keresztül akarnak ismerkedni akkor kénytelenek megerőltetni magukat, ez van. Akinek nem megy, az csinálja élőben.

A társkeresők amúgy is már rég leáldoztak, kifacsarták teljesen az embereket, szóval kérdező én félretenném az egészet, többet érsz azzal ha élőben kezdeményezel ha valaki tetszik.

nov. 27. 15:43
 13/32 anonim ***** válasza:
66%

Én is így állok azokhoz akiken érzem, hogy kb. mindenkinek írnak, valójában nem fogtam meg, csak éppen nőnemű vagyok és hátha összejön valami.

Egyetlen egyszer leírtam milyen napom volt. Szó nélkül kilépett a pasi… Aztán pár hét múlva elkezdett újra jelölgetni. Szánalmas.

nov. 27. 17:17
 14/32 anonim ***** válasza:
55%

"nőként mondom, mi a baj azzal ha megkérdezik milyen napod volt?"

Kontextus nélkül nem lehet erre válaszolni. Amikor a barátaid kérdezik, tudják, hol dolgozol, mit, hallottak már a munkatársaidról, tudják, mik a problémáid.

Ez olyan, mintha azt mondanám, mi volt a kedvenc sorozatodban, és elkezdenéd mondani az 5. évad 16. részét minden előzetes nélkül. Ennek csak az a célja, hogy beszélj. A másik leszarja, amit mondasz.

nov. 27. 17:41
 15/32 anonim ***** válasza:
86%
Ismeretlen embernek tök semmitmondó, hogy milyen napom volt. Erre kb. azt lehet válaszolni, köszi a kérdést, de egy átlagember mit is írhatna erre? Felkeltem, dolgoztam, hazajöttem, házimunkát csináltam, bevásároltam, kutyát sétáltattam, blablabla. Ez nem ismerkedés, ez hablatyolás a semmiről, hisz az illető semmit se tud rólam, úgy ahogy előttem is mondták, mint a barátok és ismerősök. Valami más kapcsán lehet szerintem elindítani egy beszélgetést, dehát ehhez kitöltött adatlapok kellenének, amit sokan nem töltenek ki sajnos.
nov. 27. 18:05
 16/32 anonim ***** válasza:
61%

Lehet, hülyének fogtok nézni, és bár nem vagyok társkeresőn fenn, de nekem az a beszélgetés tetszik, ami nem erőltetett, hanem bárkivel le tudnám folytatni.

A legjobb példa az idős nénik. Veletek nem szoktak elkezdeni random nénik beszélgetni? Sorban álláskor, orvosnál? Velem sokszor. És ha megkérdezné, milyen volt a napom, az ugyanolyan fura lenne, mintha egy pasi kérdezné a neten. Ehelyett elkezdi mondani, hogy volt a piacon, és drága az alma. Én elmondom neki, milyen finom almát ettem a nyáron, már nem találom sehol, amit látok, ütődött. Ő ad egy tuti tippet, hol van szép alma. Arról a helyről eszébe jut valami más, akkor azon a témán megyünk tovább...

Komolyan mondom nektek, én jártam terápiára szociális fóbiával. Nem mertem megszólalni. De a mai emberek annyira fogyatékosak a sok online töltött idő miatt, hogy valami félszemű gurunak érzem magam a vakok közt.

nov. 27. 18:56
 17/32 anonim ***** válasza:
38%

Ha egy nő legalább átlagosan néz ki, és van egy minimális szociális élete, és nyitott az ismerkedésre, akkor nem szorul rá a netes ismerkedésre. Ehhez vedd hozzá azt, hogy a nők jelentős része irreális énképpel bír, ebből is kifolyólag irreális elvárásokat támaszt egy férfival szemben. A legtöbben a tökéletes férfit keresik, megalkuvásra képtelen módon, sőt, el is hiszik, hogy nekik alanyi jogon jár egy ilyen.

Aki társkeresőn van, az vagy ronda/kövér, vagy egy 100 fős zsákfaluban él, vagy szociálisan analfabéta, vagy csak unatkozik, vagy a közösségi oldalait hirdeti, vagy csak egót növel. Szerintem a társkeresőző nőknek nagyjából 1-2%-a gondolhatja komolyan az egész ismerkedést, a többi pedig két értelmes mondatot sem képes leírni, vagy úgy kell kihúzgálni belőle minden egyes választ, vagy rövid időn belül eltűnik, vagy nem hajlandó találkozni.

Egyébként szép dolog az a női elvárás, hogy keltsd fel a figyelmüket, na de ha nem is ismered a másikat, honnan tudhatnád, hogy mivel leszel érdekes? Vagy netán kezdj el poénokat szórni, mint egy showman? (Nekem az egyik nagy kedvencem a "Nevettess meg" kiírás. Honnan a rákból tudjam, hogy egy vadidegen számára mi vicces?) A dolog másik oldala pedig az, hogy rengeteg a kitöltetlen, hiányosan kitöltött adatlap, a sablonos női profil, így miből is tudsz kiindulni? Legfeljebb a hobbikból. De az a nagy büdös igazság, hogy ha külsőleg nem tartozol a férfiak felső 10-20%-ához, akkor esélytelen leszel a társkeresőkön, írhatsz bárkinek bármit.

nov. 27. 18:59
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nagyon jókat írtok!

Én is ritkán akkor kezdek egy ilyen “milyen napod volt?” Dologgal, ha semmi sincs lényegében a profiljában és már fáradtabb vagyok valami frappánsat kitalálni.

Én is jutottam már el randikig ilyen kezdéssel. Mint itt valaki írta is elmesélheti , hogy dolgozott (Oké, mit dolgozol stb.. ha érdekel belemehettek a témába lehet vesézgetni rendesen… főleg, ha szereti amit csinál), kutyát sétáltatott (Teljesen oké, ezt is boooooven tovább lehet ragozni és el lehet róla beszélgetni). Munkába ment (ez is oké, lehet szereti a kocsikat mint mostanság sok csaj, ebből is simán lehet téma mégha nem is kocsi függő a csaj…)

De igen simán belevághatunk szerintem az aktuális 23. Évad 18. Részébe és utánna kifejtegethetjük az előző évadokat/részeket aztán kialakul egy kép ami alapján leszűrhető, hogy a következő évadokban fogunk e együtt szerepelni vagy sem. De mint itt aki pl ezeket írta oké látom neki sem megy ez a netes dolog, ha már a fentebb felsoroltak se jutnak eszébe… Nagyon nagyon sok téma van amiről el lehet beszélgetni, csak adni kell a másiknak valami minimális jelet, témát, hogy oké benne vagyok a beszélgetésben.

Eddig 50/50 barátnőm lett netről/személyesen (persze nem társkeresőről). Sok lánnyal szemezek is az utcán, boltokban de tömegben ki megy oda vagy ki szólítja le… főleg, ha olyan kedvében van a csaj, hogy csak megnézett de amúgy semmit se akar.

De akkor aki nem hajlandó semmi frappáns vagy akármi nélkül beszédbe elegyedni a másikkal akkor az mondja már meg mi lenne az az első mondat amivel jaj de meg lehet fogni, hogy elkezdjünk beszélni. Na meg utánna mivel kellene folytatni, ha már a fentebbi témák off-osak? Erre kíváncsi vagyok. :D

nov. 27. 19:21
 19/32 A kérdező kommentje:

Ja és még annyi, hogy aki privátban írt arról a válasza alapján leszűrhető, hogy melyik válaszokat is adta ő…

Szóval bennem van a hiba szerinted mert a nők többsége nem képes a kommunikációra. Ha annyira egy csúnya valami lennék ennyi match-em se lenne (neten utánna néztem és ez nem is rossz arány, a mai nap is lett 4 új). Oké egy nőnek más, van egy csaj haverom, neki (badoo-n vagy melyiken…) 400+ lett 1 hónap alatt és ő egy egyedülálló húsosabb anyuka 2 gyerekkel. Szóval nem is az a jaj de kelendő a való életben típus. De na elhiszem neked, lehet velem van a baj. Majd javítok rajta.

nov. 27. 19:30
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

"De akkor aki nem hajlandó semmi frappáns vagy akármi nélkül beszédbe elegyedni a másikkal akkor az mondja már meg mi lenne az az első mondat amivel jaj de meg lehet fogni, hogy elkezdjünk beszélni."

Nem közös sorikáról van szó. Hasonlat volt arra, hogy megkérdezni kontextus nélkül, milyen napod volt olyan, mint kontextus nélkül elkezdeni valakinek pofázni olyan sorozatról, amit csak ő néz, téged nem érdekel, csak beszélteted, hogy baszhasd.

nov. 27. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!