Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért ilyenek a nők?
Első hónapom egy ilyenen, eddig volt 46 match-em.
Kb. a fele mondhatni csak vissza-vissza írogat, ha kérdezek stb.. maguktól nem tudnak felhozni semmit. Max 1 órát foglalkozok ilyenekkel de addig megpróbálok rájönni hozzá melyik stílus kellene, poénokból melyiket veszi vagy éppen milyen téma érdekelheti, de mondhatni semelyiket nem érdekli semmi. Mintha kicsit se lennének alkalmasak bármilyen emberi kommunikációra.
Nem vagyok egy unalmas személy, csak 1x kell megtalálnom egy közös pontot és onnantól már gördülékenyen visszem tovább a dolgot bármilyen irányba. De ahogy elnézem az ilyen helyeken fent lévő nők többségével még az is lehetetlen, hogy kb. belekezdj a csevegésbe vagy csak 1 picit is mutasson valami érdeklődést valami iránt.
Ez miért jó nekik? Vagy nem is értem, ezeknek kb. azonnal az első mondattal már olyat kellene mutatni, hogy elkezdjem érdekelni? Mert az nem igazán lehetséges szerintem. Vagy hogy is van ez?
(Ez nem rinyálás stb. csak szimplán érdekel miért ilyenek, miért kezdenek bele egy dologba, ha amúgy nem is érdekli őket)
(Aztán van a másik kategória akik maguktól is tudnak írni match után azonnal. Velük már lehet témázgatni, poénkodni, gyorsan megvan a közös hang is. Órákig, napokig el lehet velük lenni + találkozó is simán mehet. De ez a réteg ritkább).
"Ehhez vedd hozzá azt, hogy a nők jelentős része irreális énképpel bír, ebből is kifolyólag irreális elvárásokat támaszt egy férfival szemben. A legtöbben a tökéletes férfit keresik, megalkuvásra képtelen módon, sőt, el is hiszik, hogy nekik alanyi jogon jár egy ilyen.
Aki társkeresőn van, az vagy ronda/kövér, vagy egy 100 fős zsákfaluban él, vagy szociálisan analfabéta, vagy csak unatkozik, vagy a közösségi oldalait hirdeti, vagy csak egót növel."
De neked miért számít, hogy ronda/kövér nők kiket akarnak, ha neked nem kellenek ronda/kövér nők? Pont elkerülitek egymást, és nem kell velük foglalkoznod.
Bocsánat, nem tudok hasznos választ adni a kérdésedre 😳, csak ezen megakadtam:
"van egy csaj haverom, neki (badoo-n vagy melyiken…) 400+ lett 1 hónap alatt és ő egy egyedülálló húsosabb anyuka 2 gyerekkel."
Ez valós? Kicsit sem túloztál? Akkor rondább vagyok, mint eddig tudtam magamról. 😔 Nekem anno ott like sem jött össze ennyi, nemhogy match.
14# akkor veled van a baj, nem tudsz kommunikálni, el is árultad magad, hogy te leszarod mit mond a másik.
Ja, kérem ezt így nem lehet.
Egyszerüen alkalmatlan vagy bárminemű kommunikációra.
A "milyen napod volt" c kérdésre kb ezerféleképpen lehet válaszolni illetve továbbvinni a beszélgetést, ez az ismerkedés első lépése alapja, mivel hogy nem ismered a másikat.
A sorozat meg teljesen irreleváns hasonlat, mert ott másokról beszélsz nem arról hogy veled mi történt, de ezek után nem csodálkozom hogy te különbséget sem tudsz tenni.
És ez sajnos jellemző kezd lenni a fiatalabb korosztályra hogy képtelenek megfelelően kommunikálni.
Azt xarják le aki nem jön be nekik. Azokkal passzívak.
Bármit CSAK a számukra vonzótól szeretnének megkapni.
Nem is idegeskedek én ezeken, csak a miértje érdekel. :D
De igen szerintem is ez van (vagy hasonló) mint ahogy leszűrhető is, hogy ők lényegében elmennek dolgozni hazamennek és telefon-telefon-telefon. Semmi más, semmi érdeklődési kör se semmi, csak elnézegetik az instát, tiktok-ot. Úgy meg nehéz bármihez is hozzászólni vagy beszélgetést kialakítani, ha csak ennyi az életük.
#27: Igen, valószínűleg buták és/vagy közönyösek. Vagy irreális az énképük, és azt hiszik, hogy nekik csak a modell pasik csaphatják a szelet. Tucatemberek, miközben azt képzelik magukról, hogy királylányok. Közben meg egy értelmes, önálló gondolatuk sincs, ezért nem is csoda, hogy nem érdekli őket senki és semmi, és hogy képtelenek a tartalmas kommunikációra. Ezerszer is belefutsz ugyanabba a típusba, aki kérdezni kb. semmit sem kérdez, témákat nem hoz a beszélgetésbe, és ha kérdezed, akkor tőmondatokban válaszolgat.
Egyébként a 46 match elég jó szám, nekem a különböző társkeresőkön összesen nem volt ennyi, pedig nem ma kezdtem a szakmát, és még rondának sem mondanám magam.
Mivel az alkalmatlan réteg sajnos nem fog eltakarodni a társkeresőkről, ezért a mostani mélyrepülés csak folytatódni fog. Ha rajtam múlna, én lazán kivágnám onnét az összes élősködő reklámozót, prostit, insta, onlyfans "modelt", az összes nagyképű hülyét aki csak húzza mások idejét, akinek az az ismerkedés hogy pár óránként írogat 1-1 szót, aki másokat átver, aki csak dumál de senkivel nem találkozik, és még sorolhatnám. Persze ezek lennének a legjobban felháborodva, hogy hát ők igenis ismerkednek, de a többi ember a hibás mindenért.
Szóval a társkeresők jelen formában elestek, a sok debilnek és élősködőnek hála. Talán majd az lesz egy új megoldás, ha egyfajta karma rendszert vezetnek be, és az ilyen figurák nyélből mínuszból indulnak, kevésbé láthatóak, vagy csak egymást fogják látni. Bár a legnagyobb gond jelenleg, hogy ez az üzemeltetőknek sem áll érdekében. Nekik eddig az volt a biznisz, hogy valaki minél több időt elcsesszen ott, tehát lehetőleg ne jusson semmire. De ha elkezdenek kihalni ezek a siteok, és csak a kurvák, botok, semmire se való agyhalottak maradnak fent, akkor talán az üzemeltetők is újragondolják ezt az egészet.
Na meg a harmadik típus. Van aki ír és keres is, ha én épp őt nem mert dolgom van. Dolgozunk oké, napi 1x-2x ahogy ideje engedi ír valami semlegeset csak, hogy lássam azt hogy picit érdeklődik és ne hagyjam ott. DE közben semmi mélyebb témába vagy valamibe nem lehet belemenni csak poénkodunk, viccelődünk, elvagyunk.
Ez ilyen érdekes mert mintha akarna is valamit meg nem is, szóval ez inkább az alkalmi felé hajaz mert az a téma sem tabu de inkább itt is érződik, hogy talált valakit akivel jól elvan, elszórakoztatjuk egymást de amúgy nem igazán érdekli a másik. Komolyabb beszélgetést magától nem teremt (ma este próbálom ki, hogy benne van e amúgy ilyenben, aztán vagy offol vagy belemegy). Olyan igazi érdekel ki vagy beszélgetések nem igazán vannak, csak felszínes.
Legutolsó kapcsolatom ami neten alakult ott a csaj rendesen érdeklődött minden iránt, látszott, hogy akar és érdekli ki/mi vagyok de ez ilyen helyeken nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!