Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért ilyenek a nők?
Első hónapom egy ilyenen, eddig volt 46 match-em.
Kb. a fele mondhatni csak vissza-vissza írogat, ha kérdezek stb.. maguktól nem tudnak felhozni semmit. Max 1 órát foglalkozok ilyenekkel de addig megpróbálok rájönni hozzá melyik stílus kellene, poénokból melyiket veszi vagy éppen milyen téma érdekelheti, de mondhatni semelyiket nem érdekli semmi. Mintha kicsit se lennének alkalmasak bármilyen emberi kommunikációra.
Nem vagyok egy unalmas személy, csak 1x kell megtalálnom egy közös pontot és onnantól már gördülékenyen visszem tovább a dolgot bármilyen irányba. De ahogy elnézem az ilyen helyeken fent lévő nők többségével még az is lehetetlen, hogy kb. belekezdj a csevegésbe vagy csak 1 picit is mutasson valami érdeklődést valami iránt.
Ez miért jó nekik? Vagy nem is értem, ezeknek kb. azonnal az első mondattal már olyat kellene mutatni, hogy elkezdjem érdekelni? Mert az nem igazán lehetséges szerintem. Vagy hogy is van ez?
(Ez nem rinyálás stb. csak szimplán érdekel miért ilyenek, miért kezdenek bele egy dologba, ha amúgy nem is érdekli őket)
(Aztán van a másik kategória akik maguktól is tudnak írni match után azonnal. Velük már lehet témázgatni, poénkodni, gyorsan megvan a közös hang is. Órákig, napokig el lehet velük lenni + találkozó is simán mehet. De ez a réteg ritkább).
Érzik rajtad hogy kismillió helyre írogatsz és nem figyelsz rájuk eléggé. Vegyél vissza ebből. Silány irományra silány válasz fog menni.
Nem a nő választ, hanem te. Mi csak abból tudunk választani aki foglalkozik velünk tartalmasabban. Akinek csak tartalékjátékosai vagyunk az ezt kapja.
Én is csak próbaként mentem fel megnézni milyen is ott a helyzet.
Na igen, épp ez a kérdés, hogy miért vannak fent, ha amúgy társalogni sem tudnak. 😅
2
Max 2 emberrel beszélek, annyira meg simán oda tudok figyelni 100%-osan.
5# nőként mondom, mi a baj azzal ha megkérdezik milyen napod volt?
Vagy te mivel indítanál úgy mégis? Ötlet?
Én pl azt is szeretem amikor csak egy "szia"-t ír, és abból is hoztunk már össze kapcsolatot.
Nem értelek.
De várom a kommunikációképességed megcsillogtatását.
Halljuk...
Ő sem tudna semmi olyat írni, és amúgy sem ez alapján döntik el kinek írnak és kinek nem.
Aki képek alapján bejövősebb, azzal tárgyalnak.
Ez az igazság.
Barátom a való életben is megy az ismerkedés, csak ott a másik tekintetéből, az első pár mondatból kb. két perc alatt leveszed, hogy nincs túlzott érdeklődés és felesleges a "strapa". A neten ehhez meg egy csomót kell pötyögni és jóval több idő.
Egy nagyobb szórakozóhelyen egy este több nővel szemezel össze mint 47, s többnek köszönsz, váltasz vele pár szót mint a neten írogatva két hónap alatt.
Ennyi a net "hatékonysága" - nem túl nagy, élőben sokkal könnyebb csajozni mert a 0 pillanatban ott vagy mint a neten egy csomó levelezés után - azonnal faceo to face látod a másik embert.
7# aki elvileg NŐ: ismerkedésről beszélünk, két idegen között. Az hogy milyen napom volt abból mi derül ki? két ismerős kérdezi meg ezt egymástól akik ismerik egymás életét, így van értelme beszélni arról. Bármikor amikor teljesen kielégítően válaszoltam a másik fél nem tudott hozzászólni, mivel nem ismeri az életem. Ez egy teljesen bagatell kérdés amit olyan emberek vetnek be akiknek közük sincs az internetes ismerkedéshez.
Örülök ha te egy sziából el tudsz jutni egy kapcsolatig. Nekem ez vajmi kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!