Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel férfiként leéllni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel férfiként leéllni az életed pokolibb vagy impotens férfiként?

Figyelt kérdés

Impotens férfi is vágyik nyilván a más életre viszont egy incelnél ott a kanosság ami kínoz és nem tudod csillapítani. Én

incel vagyok és személy szerint inkább lennék impotens mert legalább nem kellene a kanoságal szenvedni, szívem megszakad mikor látom a fiatal szépfiú meg szexicsajt kézenfogva menni, egy élet amit én nem élhettem le mert nem nyertem a genetikai lottón.

nov. 9. 09:18
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:

Jó. De mi van akkor ha a férfi incel, impotens és még mikropénisze is van ? És nincstelen alkoholista ? És még szűz is ? Mert én ilyen vagyok.

Akkor mit tegyek?

42/F

nov. 10. 12:13
 42/48 anonim ***** válasza:
#41 Semmi
nov. 10. 13:07
 43/48 A kérdező kommentje:

"Jó. De mi van akkor ha a férfi incel, impotens és még mikropénisze is van ? És nincstelen alkoholista ? És még szűz is ? Mert én ilyen vagyok.

Akkor mit tegyek?

42/F"

Az ugyanolyan rossz mint incelnek lenni. Nyugi már elmúltál 40, még max 30 vagy 40 év aztán jön a halál. Ott meg már nem kell ezen gondolkodni. Élet felén már túl vagy, ezt már kibìrod.

nov. 10. 13:30
 44/48 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki megtalálja a párját,amikor eljön az ideje.
nov. 10. 21:41
 45/48 anonim ***** válasza:
nov. 10. 21:52
 46/48 anonim ***** válasza:
63%
44. Ez nem a magyar népmesék, gondoltam szólok! :)
nov. 10. 23:30
 47/48 anonim ***** válasza:

A kéréd tévedésen alapul.

Az impotens éppúgy érez vágyakat, csak fizikai akadálya van a megélésének. Az incel prostival még mindig szexelhet, az impotens azzal sem, de vágyna rá.

Amire te gondolsz Kérdező, az az aszexuális, azaz a szexuális vágyak nélküli ember. És neki egyértelműen jobb, hiszen lehet, hogy nem szexel, de nem is hiányzik neki. Bár... tegyük hozzá, hogy az ilyen ember éppúgy nehézségeket tapasztal társkeresésben, elvégre lehet, hogy ő nem vágyik szexre, de az emberek maradék 99%-a igen, szex nélkül fenntartani eg ypárkapcsolatot meg elég nehéz... vagy kompromisszumot köt és vágyak nélkül belemegy a szexbe, hogy megmaradjon a párkapcsolata, így viszont pont annyira élvezi, mint heteró a homoerotikát...

De na, a végeredmény az, hogy az aszexuálisnak könnyebb boldognak lennie, mert ez csak a vágyakra ovnatkozik, az incel pedig jellemzően a szociális készségek teljes tárházában hiánnyal küzd, így jellemzően barátai sincsenek, önértékelése sincs és ez (főleg az oldalon írogatókat elnézve) hamar pszichés problémákhoz vezet.

nov. 11. 13:22
 48/48 anonim ***** válasza:

24 kérdező: Milyen vonzalomról beszélsz kedves olasz stylist?

A kedves olasz stylist vagyok, szolgálatodra 🫡 Miben segíthetek incike?

Nem vagyok egyik eddigi válaszoló sem. Azt nem tudom hogy akinek ezt írtad az miért nem írta hogy miről beszélsz én nem az vagyok, de már megszoktam. Múltkor a drága maláj tigrisünk patkányozott le egy más által írt válasz miatt, azt is láttam és írtam hogy nem az enyém volt az a szöveg, persze ott is lapított a válaszoló mint sz.r a fűben. Nem tudom hány ilyen lehet még, nem tudok őrt állni minden kérdés alatt.

nov. 12. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!