Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel férfiként leéllni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel férfiként leéllni az életed pokolibb vagy impotens férfiként?

Figyelt kérdés

Impotens férfi is vágyik nyilván a más életre viszont egy incelnél ott a kanosság ami kínoz és nem tudod csillapítani. Én

incel vagyok és személy szerint inkább lennék impotens mert legalább nem kellene a kanoságal szenvedni, szívem megszakad mikor látom a fiatal szépfiú meg szexicsajt kézenfogva menni, egy élet amit én nem élhettem le mert nem nyertem a genetikai lottón.

nov. 9. 09:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
70%

Imádom, mikor kibukik, hogy a nők = szexi 10/10 csaj. Mert ugye a nő max 25 éves, instán, vagy onlyfans-on fellelhető modell külsejű lény...

Nekem nem gond, örülök, ha a kangörcsös incelek észre se vesznek, csak mókás, hogy a legtöbb "brühühü nem kellek a nőknek" hisztinél ezt jelenti a nő.

A linkelt down szindrómás pasi nem tudna lefogyni, ez az alkat az állapotának az egyik alapvető jellemző velejárója, de, valóban, attól, hogy valaki nem küzd veleszületett (értelmi és/vagy testi) torzulással, esetleg túlsúllyal sem, nem hozza magával a bikini modellek áradatát. Szerintem is hatalmas szemétség ez, de a világ már csak ilyen.

nov. 9. 15:09
 32/48 anonim ***** válasza:
26%
Csak azt nem tudom, hova van az leírva, hogy ha kapcsolatban vagy egy nővel, az bálványoz, naponta 5X akar dugni veled, minden boldogság, ragyogás. Egy átlag kapcsolatban az egyik fél általában azért kefél a párjával, hogy ne legyen balhé, később ez a kefélés is elmarad. A pátyozgatás sem lesz divat pár év múlva, marad a szimpla együttélés. Az a baj, hogy akinek nem volt még nője, az a kapcsolat elején lévő 1-2 hónapos lebegést látja bele egy hosszú kapcsolatba is.
nov. 9. 15:24
 33/48 anonim ***** válasza:
50%

Mi azhogy incel, picim?

Fejtsd ki.

nov. 9. 16:08
 34/48 A kérdező kommentje:

"Mi azhogy incel, picim?

Fejtsd ki."

Google a barátod.

nov. 9. 16:10
 35/48 anonim ***** válasza:
41%

Nőgyülölő fasz vagy netán?

És szenvedsz?

😭

nov. 9. 16:12
 36/48 A kérdező kommentje:

"Nőgyülölő fasz vagy netán?

És szenvedsz?"

Szépen beszélj te barom.

nov. 9. 16:18
 37/48 anonim ***** válasza:
42%
😂 Nőgyülölő fasz = nem adonisz és nem keres milliókat
nov. 9. 16:34
 38/48 anonim ***** válasza:
67%
Pedig érdekes lenne szerinted mi az incel szó definíciója, mert nem az, hogy olyan pasi, aki nem kefélhet modellekkel amikor épp kedve szottyan.
nov. 9. 18:21
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
#38 Nincs olyan hogy szerintünk mi az incel fogalma ennyit jelent önkéntelen cölibátus ennyit jelent.
nov. 9. 20:51
 40/48 anonim ***** válasza:
54%

39, én nem több embert szólítottam meg, így a "szerintünk" itt szerintem nem jogos.

Én tudom mit jelent, de a kérdező a 10/10-es nagyon jó nőket várná el, így feltételezem a kövérke csúnya lány nem kell. Így az önkéntelen része nem valósul meg a definíciónak. Aki azért nem kefél, mert nem elérhetőek olyan ellenkező neműek, akik bejönnek neki, az nem incel. Az simán szingli.

nov. 9. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!