Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfiként leéllni az életed pokolibb vagy impotens férfiként?
Impotens férfi is vágyik nyilván a más életre viszont egy incelnél ott a kanosság ami kínoz és nem tudod csillapítani. Én
incel vagyok és személy szerint inkább lennék impotens mert legalább nem kellene a kanoságal szenvedni, szívem megszakad mikor látom a fiatal szépfiú meg szexicsajt kézenfogva menni, egy élet amit én nem élhettem le mert nem nyertem a genetikai lottón.
Imádom, mikor kibukik, hogy a nők = szexi 10/10 csaj. Mert ugye a nő max 25 éves, instán, vagy onlyfans-on fellelhető modell külsejű lény...
Nekem nem gond, örülök, ha a kangörcsös incelek észre se vesznek, csak mókás, hogy a legtöbb "brühühü nem kellek a nőknek" hisztinél ezt jelenti a nő.
A linkelt down szindrómás pasi nem tudna lefogyni, ez az alkat az állapotának az egyik alapvető jellemző velejárója, de, valóban, attól, hogy valaki nem küzd veleszületett (értelmi és/vagy testi) torzulással, esetleg túlsúllyal sem, nem hozza magával a bikini modellek áradatát. Szerintem is hatalmas szemétség ez, de a világ már csak ilyen.
"Mi azhogy incel, picim?
Fejtsd ki."
Google a barátod.
Nőgyülölő fasz vagy netán?
És szenvedsz?
😭
"Nőgyülölő fasz vagy netán?
És szenvedsz?"
Szépen beszélj te barom.
39, én nem több embert szólítottam meg, így a "szerintünk" itt szerintem nem jogos.
Én tudom mit jelent, de a kérdező a 10/10-es nagyon jó nőket várná el, így feltételezem a kövérke csúnya lány nem kell. Így az önkéntelen része nem valósul meg a definíciónak. Aki azért nem kefél, mert nem elérhetőek olyan ellenkező neműek, akik bejönnek neki, az nem incel. Az simán szingli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!