Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel férfiként leéllni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel férfiként leéllni az életed pokolibb vagy impotens férfiként?

Figyelt kérdés

Impotens férfi is vágyik nyilván a más életre viszont egy incelnél ott a kanosság ami kínoz és nem tudod csillapítani. Én

incel vagyok és személy szerint inkább lennék impotens mert legalább nem kellene a kanoságal szenvedni, szívem megszakad mikor látom a fiatal szépfiú meg szexicsajt kézenfogva menni, egy élet amit én nem élhettem le mert nem nyertem a genetikai lottón.

nov. 9. 09:18
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

"Magyarázhatod, akkor sem csak a fejen múlik...Baromira sokat számít - most akkor csak a fejről beszélve - egy normális frizura, megfelelően kialakított arcszőrzet (ha az jobban áll, mint a csupasz arc), a testtömeg, bőrápolás..."

Mármint ezzel azt akarod mondani hogy egy ilyen kinézetű faszi mint a képen:

[link]

levágatja a haját meg azok a dolgok amiket írtál akkor a nők úgy fognak izgulni rá mint például erre a pasira:

[link]

Ezt akarod mondani?

nov. 9. 12:58
 22/48 anonim ***** válasza:
53%
Igazából az aszex sem helyes, mert az aszexualitás a vonzalom hiányát jelenti, attól még lehet magas a libidó.
nov. 9. 13:05
 23/48 anonim ***** válasza:
81%
22, de kiverni a kérdező is képes magának. Nem ezzel van baja, hanem a vonzalommal mások felé.
nov. 9. 13:08
 24/48 A kérdező kommentje:

"22, de kiverni a kérdező is képes magának. Nem ezzel van baja, hanem a vonzalommal mások felé."

Milyen vonzalomról beszélsz kedves olasz stylist?

nov. 9. 13:16
 25/48 anonim ***** válasza:

21

Nem életszerű a példád mert az első dagadt is.

nov. 9. 13:17
 26/48 anonim ***** válasza:

#21 Először is 95%-ról beszéltem, mert vannak valóban elég reménytelen emberek.

De azért komoly, hogy egy downossal példálózol, remélem te is érzed, hogy ez erőltetett.

Másrészt, mint írtam, nem lesz az ember attól a kifejezett jópasi kategória, de bőven lesz lehetősége egy számára is vonzó nővel boldog kapcsolatot kialakítani

nov. 9. 13:20
 27/48 A kérdező kommentje:

"Nem életszerű a példád mert az első dagadt is."

Miért ha nem lenne dagadt akkor mi lenne baszki? Szépfiúvá válna vagy mi, vinné sorba a bombázó szexi csajokat vagy mi lenne ha vékony lenne?

nov. 9. 13:24
 28/48 A kérdező kommentje:

"De azért komoly, hogy egy downossal példálózol, remélem te is érzed, hogy ez erőltetett."

Akkor itt egy másik példa ha már szerinted a downos nem ember:

[link]

Te szerinted ha a fenti képen lévő ember csinál jó frizurát meg ápolja a bőrét akkor már egy színvonalon lesz a lenti képen lévő sráccal és minden szexi 10/10 csajt megkap:

[link]

nov. 9. 13:33
 29/48 anonim ***** válasza:
43%

Nem erősséged a szövegértés ugye kérdező?

Segítek, erre reagáltam, mint jeleztem is : "Igazából az aszex sem helyes, mert az aszexualitás a vonzalom hiányát jelenti, attól még lehet magas a libidó."

Na, megtalálod, milyen vonzalomról beszélek a 23-as kommentben, ami erre reagál?

nov. 9. 13:35
 30/48 anonim ***** válasza:

"Te szerinted ha a fenti képen lévő ember csinál jó frizurát meg ápolja a bőrét akkor már egy színvonalon lesz a lenti képen lévő sráccal és minden szexi 10/10 csajt megkap"

Ezt sehol sem állítottam...

nov. 9. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!