Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfiként leéllni az életed pokolibb vagy impotens férfiként?
Impotens férfi is vágyik nyilván a más életre viszont egy incelnél ott a kanosság ami kínoz és nem tudod csillapítani. Én
incel vagyok és személy szerint inkább lennék impotens mert legalább nem kellene a kanoságal szenvedni, szívem megszakad mikor látom a fiatal szépfiú meg szexicsajt kézenfogva menni, egy élet amit én nem élhettem le mert nem nyertem a genetikai lottón.
"Magyarázhatod, akkor sem csak a fejen múlik...Baromira sokat számít - most akkor csak a fejről beszélve - egy normális frizura, megfelelően kialakított arcszőrzet (ha az jobban áll, mint a csupasz arc), a testtömeg, bőrápolás..."
Mármint ezzel azt akarod mondani hogy egy ilyen kinézetű faszi mint a képen:
levágatja a haját meg azok a dolgok amiket írtál akkor a nők úgy fognak izgulni rá mint például erre a pasira:
Ezt akarod mondani?
"22, de kiverni a kérdező is képes magának. Nem ezzel van baja, hanem a vonzalommal mások felé."
Milyen vonzalomról beszélsz kedves olasz stylist?
21
Nem életszerű a példád mert az első dagadt is.
#21 Először is 95%-ról beszéltem, mert vannak valóban elég reménytelen emberek.
De azért komoly, hogy egy downossal példálózol, remélem te is érzed, hogy ez erőltetett.
Másrészt, mint írtam, nem lesz az ember attól a kifejezett jópasi kategória, de bőven lesz lehetősége egy számára is vonzó nővel boldog kapcsolatot kialakítani
"Nem életszerű a példád mert az első dagadt is."
Miért ha nem lenne dagadt akkor mi lenne baszki? Szépfiúvá válna vagy mi, vinné sorba a bombázó szexi csajokat vagy mi lenne ha vékony lenne?
"De azért komoly, hogy egy downossal példálózol, remélem te is érzed, hogy ez erőltetett."
Akkor itt egy másik példa ha már szerinted a downos nem ember:
Te szerinted ha a fenti képen lévő ember csinál jó frizurát meg ápolja a bőrét akkor már egy színvonalon lesz a lenti képen lévő sráccal és minden szexi 10/10 csajt megkap:
Nem erősséged a szövegértés ugye kérdező?
Segítek, erre reagáltam, mint jeleztem is : "Igazából az aszex sem helyes, mert az aszexualitás a vonzalom hiányát jelenti, attól még lehet magas a libidó."
Na, megtalálod, milyen vonzalomról beszélek a 23-as kommentben, ami erre reagál?
"Te szerinted ha a fenti képen lévő ember csinál jó frizurát meg ápolja a bőrét akkor már egy színvonalon lesz a lenti képen lévő sráccal és minden szexi 10/10 csajt megkap"
Ezt sehol sem állítottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!