Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti férfiként már tényleg sokkal könnyebben lesz nő?
Figyelt kérdés
Állítólag minden évben több fiú születik, ezért nem tud jutni minden fiatal férfinek nő, de később már a férfiaknak lesz jó.okt. 29. 08:36
1/23 anonim válasza:
Igen, 39 evesen nem volt csajom, szülinapom utan alig tudtam levakarni őket.
2/23 anonim válasza:
Jah hát nyilván 😂
Az egyik ismerősöm 38 évesen vált el, azóta 44, azóta se volt senkije.
3/23 anonim válasza:
Költözz Oroszországba. Ott kb. 80 férfi jut 100 nöre.
De ne Katarba. Az arab országban 298 férfi jut 100 nöre.
4/23 benhur1959 válasza:
2 ismerősöd felesėgének már akkor volt kanija amikor ismerösöddel volt még(egy házba)még hogy a nők se találnak partnert
5/23 anonim válasza:
40 évig tök szerencsétlen és fatökű voltál, de a születésnapodon reggelén minden pikkpakk megváltozik.
6/23 A kérdező kommentje:
5
Nem születésnapra gondoltam, de úgy tűnik sokkal könnyeb lesz mint fiatalon, amikor még kevesebb a csaj. Nyilván ezért válogatnak ennyire fiatalon a nők mert megtehetik.
okt. 29. 11:25
7/23 benhur1959 válasza:
Lassan 40 vagyok,semmi nem változott,buta vagy mint a carom kérdező
8/23 anonim válasza:
Hát, én 40+NÖ vagyok és nagyon boldog vagyok egyedül. Sok ismerösöm közül se akar senki férfit. Azt mondják, hogy már nem akarnak háziasszonyt játszani, beleuntak.
De ne érts félre, csak a saját környezetem ilyen. A tapasztalattól függ.
9/23 anonim válasza:
8as, én nem akarok háziasszonyt, de beszelgetni, randizni igen. Volna kedved?
10/23 anonim válasza:
Most azon gondolkozom hány éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!