Más is érzi úgy, hogy könnyebben menne az életmódváltás, ha nem egyedül vágna bele?
Nekem is lement 17 kiló. De eleinte segítséggel, amíg megszoktam, hogy mit egyek és ne, illetve mikor. Meg volt egy pár hetes program, ami nagyon szuperül motivált. Fotóztam a kaját > nem ettem többet, csak amit kikészítettem. Számoltam a kalóriát = nem léptem túl, mert akkor nem lett volna mit megosztanom a kis csoportban. De aztán vége lett ennek a programnak nyár elején és azóta folyamatosan próbálok visszaállni, de hiányzik a kontorll. Mostanra már vissza is jött pár kiló.
2-es teljesen igazad van! De nem vagyunk egyformák és nekem hatalmas segítség, ha van egy szűk támogató közösség. Mintha rajzolnék valamit és magamnak összecsapom vagy másnak is megmutatom, ezért próbálom jobban csinálni.
Igen, minden kifogás és nem tagadom, akkor gyenge vagyok, ezért szeretnék valakit, akivel egymást támogatva erősebbek lennénk. 🤗
Nekem jobban megy egyedül. Volt, hogy a férjemmel közösen kezdtük, de ugyanúgy visszaestünk, hiszen szerettük egymást duckón is.
Nyáron lett egy elhatározásom, férjem néha csatlakozik, néha pihenteti. Teljesen függetlenül csinálom tőle és eddig ez a legtartósabb életmódváltásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!