Számodra mit jelent maga a szó, hogy életmódváltás?
Számomra: életmódváltás=tudatos táplálkozás és rendszeres mozgás. Én sokszor diétának nevezem mert így rövidebb. De a lényege ugyanaz.
Én lényegében mindenen változtattam.
Korábban csak ettem ha éhes voltam, viszont nem válogattam meg hogy mit, kalóriákra, és tapanyagokra sem figyeltem. idővel már keveset is mozogtam mert fájdalmaim voltak tőle. Ezen túl időszakosan sajnos érzelmi evő is voltam, és idővel, észrevétlenül függőséggé vált, és rossz szokássá is.
Az életmódváltásom 4,5 éve kezdődött. Azóta diétázom. kevesebb szénhidrát, kevesebb de élhető kalóriabevitel, nem koplalás!, megváltoztatott étkezési szokások, több mozgás, mindenre tudatosan figyelek, a mentális egészségemre is!!!az nekem nagyon fontos.
A mai napig így van ez, súlytartáshoz, és már így marad életem végéig. Különben piszok gyorsan visszahíznék sajnos😔 ilyen vagyok. Egész életemben saját magam ellen küzdöttem. A súlyfeleslegem ellen. Úgy érzem Végre sikerült🙏🙏🙏☺️
"Számodra mit jelent maga a szó, hogy életmódváltás?"
Amikor egyesek 60-70+ kg súlyfelesleggel irogatják ide hogy ők na most aztán elhatározták hogy belefognak... vagy bekamuzzák hogy már 10-et le is adtak, majd a többi hasonszőrű itt tapsikol neki meg írja az álszent marhaságokat hogy (130-ról 60 kilóra fogyva) nem fog lógni a bőröd... omg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!