Hogyan legyen motivációm fogyáshoz, vagy legalábbis mindennapos edzéshez?
Tegyél ki a falra egy 2x3 méteres képet Rezsi Szilárdról. Ha az nem
motivál akkor semmi...
Rossz kategória :)
Magadért akard ezt csinálni. Ez az első és a legfontosabb lépés.
Amint ez megvan, megszületik a cél fogalma a fejedben.
A cél szentesíti az eszközt. Tehát ezáltal életmódváltásba kezdhetsz.
Ebbe ugye beletartozik az edzés és a megfelelő étkezés. Normális keretek között persze. Gondolok itt a mértékre mind2 esetben.
Ahogy azt már írták egy idő után már nem lesz motivációd.
Itt 2 lehetőséged lesz: 1. abbahagyod az életmódváltásod
2. megugrod ezt a akadályt és folytatod tovább az
életmódváltást, innentől kezdve hívjuk ezt a
folyamatot önfegyelemnek
Sok sikert!
Miért kellene minden nap edzeni? Nem vagy te élsportoló. Ha nekem is minden nap kellene biztos én is feladnám. Egy olyan embernek mint te aki nem szokott sportolni vagy csak néha annak kezdetben bőven elég heti két nap. De akkor nem 10 perc lötyögés hanem 1 óra.
Én is így kezdtem. Hétfő csütörtök. Mondjuk én eljárok csoportos órára. Mert ott húznak a többiek.
Kellett 3 hónap mire hozzá szoktam ehhez. Elmúltak a kezdeti nehézségek, izomláz, az idővel való zsonglőrködés stb.. utána jött hozzá a szombat. Így heti 3 óra. Most 1 évvel később érzem hogy bírnék többet is.
Csak van egy ismerősöd, rokonod, szomszédod aki maga is sportolna. Fogjatok össze. Ketten könnyebb.
Mi tart vissza hogy heti 2x 1 órát tempósan sétáljatok vagy kocogjatok vagy tornázzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!