Introvertáltként hogy lehetne barátokat keresni, könnyebben ismerkedni?
Nem sűrűn járok el itthonról, nem megyek szórakozóhelyekre (csak ha van 1-2 jó koncert, akkor szoktam, de akkor is egyedül) így lehet valahogy barátokra szert tenni?
Persze vannak olyan emberek, akikkel jóban vagyok, de úgy igazi barátaim nincsenek, csak kisebb koromban voltak, és bennem van ez az érzés, hogy hiányzik az, hogy beszélgessek valakivel vagy legyen valami közös programunk.
Az a baj, hogy kezdeményezni se nagyon merek, főleg nem személyesen, online még úgy ahogy.
Aki esetleg ilyesmi problémával küzdött vagy küzd, szívesen meghallgatnám, ő mit gondol erről.
Ha különböző érdeklődési körödnek megfelelő fórumon, csoportban akár facebookon aktív vagy az egy jó mód online ismerkedésre. Én több embert is így ismertem meg.
A másik ami segíthet az online játékok ha szereted őket. Bár én elég rég gameltem de emlékszem hogy onnan volt akivel többször egy időben játszottunk, chateltünk aztán felvettük egymást akkor még MSN-en :D
Sajnos hasonló szituációba vagyok, főleg mióta a covid bekavart és online megy minden.
Én próbálok nyitni és új dolgokat kipróbálni most, hogy nyit a világ. Kimozdulok a komfortzónámból, de legalább újra lesznek emberek körülöttem, ami egy meglepő kijelentés egy magam fajta introvertálttól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!