Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfiként leéllni az életed pokolibb vagy impotens férfiként?
Impotens férfi is vágyik nyilván a más életre viszont egy incelnél ott a kanosság ami kínoz és nem tudod csillapítani. Én
incel vagyok és személy szerint inkább lennék impotens mert legalább nem kellene a kanoságal szenvedni, szívem megszakad mikor látom a fiatal szépfiú meg szexicsajt kézenfogva menni, egy élet amit én nem élhettem le mert nem nyertem a genetikai lottón.
Azt se tudod mi az az impotens...
Ugyanúgy szenved a vágyaktól, csak nem működik a műszer...
Szóval a kérdésre válaszolva: impotensként
Az incelek csak maguknak köszönhetik a nyomort, az impotens nem feltétlenül.
Van egy még pokolibb, ha bolsevik nőktől kérsz tanácsot erre.
Sőt, azt se kell hangoztatnod, mennyi prostival voltál már....
Ha nem nagyon van libidód az a legjobb. Akkor nagyon ritkán "kínoz" a vágy, letudod egy nagyobb multiorgazmusos "edging" maszturbálás-sorozattal és szevasz, probléma pár hónapra letudva. Van, hogy 1-2 nap is eltelik így, hogy ki kell verni akár négyszer is, de máskor hetekig semmi.
Maga a szex sosem érdekelt, még akkor sem, amikor kapcsolatban voltam. Az "új dolog izgalma" még lehengerelt egy kicsit, de nagyon túlértékeltnek tartom, semmi különösebb nincs abban, hogy valakibe beleteszed a péniszed, valamelyik testnyílásába. Esetleg a tudat, hogy "de jó csaj van rajtam éppen", esetleg "de szép a szerelem ilyen fokú megnyilvánulása", de csak fizikailag nézve semmi extra.
A "sima szex" meg a tudatos álmodással is akármikor átélhető, ráadásul a valóság kellemetlensége sincs benne, nincsenek szagok, felesleges zajok, hanem tökéletes az egész. Igaz "akivel vagy", az nincsen, nem is létező személy, de pont ettől jó. Azt képzelsz bele és éled át a tudatos álom során... amit csak szeretnél. A teljes szabadság érzése.
A szerelem más tészta, arra lehet örökké vágyni. De ott sem arra vágyik az ember, ami a valóságban van, hanem valami idealizált verzióra, ami leginkább csak álmokban létezik.
Én sem incelnek, sem impotensnek nem tartom, az incelek szövetségéhez sok közöm nincs, voltak is kapcsolataim régebben, ha nagyon összeszedném magam, talán ma is lehetne. Az impotencia meg kizárt, mert akármikor kitudnám verni, max nem élvezném, mert nincs libidó, nincs vágyakozás.
De hogy melyik a rosszabb... Talán az impotencia. Az nem visszafordítható és sok jó embert is érint.
Tipik incel, azt se tudja miről beszél, de rohadt biztos magában.
Az impotensnek rosszabb, mert kiverni se tudja. Amire meg te gondolsz, az az aszexuális.
"Az incelek csak maguknak köszönhetik a nyomort, az impotens nem feltétlenül."
Incel nem magának köszönheti mert nagyon rondának született amiről nem tehet. Plusz már egy közepes kinézetű nő is válogat mert tudja hogy sorba állnak érte a férfiak a szex miatt és akárkit megkaphat.
#6 Az incelek 95%-a vállalható kinézetűre tudná hozni magát, ha nagyon akarnák.
Nem lennének a klasszikus jópasik, de monden apró változtatás sokat lendít az emberen.
"#6 Az incelek 95%-a vállalható kinézetűre tudná hozni magát, ha nagyon akarnák."
Mármint mivel tudná, varázslatal? Levágja a ronda fejét az incel aztán szépfiúét ráülteti?
Magyarázhatod, akkor sem csak a fejen múlik...Baromira sokat számít - most akkor csak a fejről beszélve - egy normális frizura, megfelelően kialakított arcszőrzet (ha az jobban áll, mint a csupasz arc), a testtömeg, bőrápolás...
Ha ebből kihozza az ember a maxot, akkor ott van az edzés, öltözködés, testtartás javítása.
Aztán még millió dolog, ami javít az összképen, ugyanis a vonzalom MINDIG összkép függő, nem pedig egyetlen paramétere van.
Az impotensnek ugyan úgy tele a zacsija! Csak nem tudja kiüríteni.
És hazudsz magadnak is a rondaságra kenned. Két dolog kell minden nőnek a férfitől! Pénz és legyen vékony a férfi. Mindkettő dolog kitartással elérhető. Ezeken dolgozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!