Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket az elvárásokat egy átlag nő könnyedén megugorja?
nov. 4. 14:32
41/45 anonim válasza:
38 vagyok. Csak arra akartam kihozni a dolgot, hogy a dolgok nem annyira drasztikusak, ahogy látod és önfejlesztéssel, karrier fejlesztéssel, simán meg lehet ugrani az elvárásokat és találni társat.
42/45 anonim válasza:
Bármibe lefogadom, kérdező, hogy ha most valaki objektíven leírna téged, akkor lennének ellentmondások a személyiségedben. De ezek csak első ránézésre ellentmondások. Kis belegondolással teljesen érthetőek.
43/45 A kérdező kommentje:
41. Hát én nem érzem, hogy valaha is elég jó leszek.
42. Értem én úgy legyek ellentmondásos, hogy mindig olyan, ami épp tetszik a másiknak.
nov. 4. 17:59
44/45 anonim válasza:
Miért nem érzed, hogy elég jó leszel? Mik akadályoznak meg a fejlődésben? Mi a munkád például?
45/45 A kérdező kommentje:
44. Depreszio szotongás, balfaxság, életképtelenség nevezd ahogy szeretenéd.
Mindenes vagyok egy kisvállalkozásnál, egyedileg gyártott és tervezett készüléketeket szerelek össze, illetve a hozzá való dolgokat, én szerzem be, plusz beüzemelés, meg termék kiszállítás. Ha egyszer végre elindul, mert nincs jelentkező, akkor műszerész taktikusit kéne elvégezzek, de akkor se lesz valamire való fizetésem. Pécsen átlagos 280körül keresek. Persze ez a gyakorlatban semmire nem elég.
nov. 4. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!