Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézz ki egy átlag alatti férfi ?
A nem vékony vagy izmos az = átlag alatti azonnal?
Tegyetek be pár példa képet mert egy nő megbántott! De nem hiszek neki hogy átlag alatti lennék!
170 centinél alacsonyabb.
A nők úgy 90%-a szerint az ilyen pasi selejt, kuka, nem férfi.
1#
Már megint miért pontoztok le?
A második mondatban leírtakat már mind megkaptam itt a gyakorin is.
Te döntesz, hogy mit lássanak belőled.
Lehetsz átlag feletti. Sokan nem hiszik el, mert könnyebb azt hibáztatni, hogy milyen a fejem, milyen magas vagyok.
De mégis az egyik legcsúnyább haveromnak van felesége, akit a munkahelyen ismert meg. ránézel és szegény hát elég csúnya. De vigyorog, dolgozik, vidám, határozott, van esze, humora stb. Jó ember és jó pasi, csak hát csúnya, de nagyon. aztán csaja is lett.
Szóval 179 cm-vel bőven jó vagy (én is annyi vagyok).
Megértem, ha frusztráló a sok 185 feletti pasi között, de ha feladod, akkor csak rosszabb lesz.
Mintha úszás közben mivel csak néha kapsz levegőt, ezért a kapálózást is abbahagynád, hogy a víz felszínén maradj. Akkor nem fogsz egyáltalán levegőt kapni, ha még el is könyveled, hogy értéktelen csúnya pasi vagy. Az kib*szott taszító.
Ha magadat nem szereted, akkor más se fog szeretni.
Találd meg magadban az értékeidet és azokat ismételgesd és legyél bennük biztos, mert ha Te nem vagy benne biztos, akkor más észrevenni sem fogja.
Vannak valahol fent youtuben ilyen transformaciok csunya pasikbol gigachad.
Nézegesd hátha nyersz ötleteket
Én 188 vagyok (48 éves) és rengeteg 165-175 közé eső gyerek (<25 év) rohangál az utcán, villamoson, buszon.
Te a komplexusod miatt csak a magasakat veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!