Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket az elvárásokat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket az elvárásokat egy átlag nő könnyedén megugorja?

#nő #elvárás #norma #Megugrott normák
nov. 4. 14:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok nő, a panaszkodást látom csak, hogy sok az érdeklődő nekik."

És kik ezek a nők? Direkt ilyet keresel? Vagy csak ezt látod meg? Nálam senki nem érdeklődik.

És akkor most én is általánosíthatnék itt, hogy erre a FÉÉÉÉÉRFIAK azt mondják, hogy csak nem veszem észre a sort, ami az ajtóm előtt áll, amikor kiviszem a szemetet.

De nem akarok általánosítani, nem akarom utálni a férfiakat, és főleg nem akarom hibáztatni őket a saját életemért.

nov. 4. 16:06
 22/45 A kérdező kommentje:
21. Nem tudom, hogy téged miért nem frusztrál, hogy nem kellesz senkinek, de nekem ez nem jó érzés, hiába tudom, hogy én tehetek róla.
nov. 4. 16:20
 23/45 anonim ***** válasza:

“ De a normális emberek nem egy szerepet írnak le, akit játssz el, hanem leírják, hogy olyat keresnek, aki alapból olyan.”

Pontosan ez a bajuk a nyivogóknak.

Hiányzik belőlük minden pozitív tulajdonság, ezért gyűlölködnek, és titulálják megugorhatatlannak. Mert valójában nem az. Csak nekik.

nov. 4. 16:26
 24/45 A kérdező kommentje:
23. Hát ez nem volt nagy megfejtés.
nov. 4. 16:30
 25/45 anonim ***** válasza:

Pont ezért nem értem, mit vártok, amikor megvan a probléma gyökere.

Ti saját magatok. Kár másokat okolni érte.

nov. 4. 16:34
 26/45 A kérdező kommentje:
25. Én semmit nem várok, csak nincs kedvem leugrani egy magas épületről, amiért nem vagyok elég jó egy nőnek.
nov. 4. 16:35
 27/45 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlzó volt a lista, főleg hogy a külsőt is specifikusan meghatározta. A belsőre vonatkozó dolgok viszont szerintem teljesen átlagosak voltak, ezt sok pasi képes teljesíteni is. Egyébként szerintem női oldalról sem megugorhatatlan. A férfiak is szeretik a humoros, magabiztos nőket, de azért nekik is jól esik, ha támogatod őket, amikor épp arra van szükség. Gondoskodni a partneredről is teljesen természetes egy kapcsolatban.
nov. 4. 16:45
 28/45 anonim ***** válasza:
De nem kötelező mindenkinek párkapcsolatban lenni.
nov. 4. 16:45
 29/45 A kérdező kommentje:
28. Nem de egyedül lenni a világ ellen, meg eléggé rossz.
nov. 4. 16:48
 30/45 A kérdező kommentje:
27. Hát én akkor valami selejt vagyok, hogy ezeket nem tudom megugrani.
nov. 4. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!