Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket az elvárásokat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket az elvárásokat egy átlag nő könnyedén megugorja?

#nő #elvárás #norma #Megugrott normák
nov. 4. 14:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
54%
Ki mondta, hogy átlagos ember kell a kérdezőnek?
nov. 4. 14:47
 2/45 A kérdező kommentje:
1. Többen is írják, hogy ez semmi, nem nagy elvárás, meg aki nem ugorja meg, az eleve csak balfax incel lehet.
nov. 4. 14:56
 3/45 anonim ***** válasza:
50%

Egyrészt amit az #1 is ír. Na meg az miért jó, ha valaki könnyedén megugorja az elvárásokat? Az azt jelentené, hogy gyakorlatilag nincsenek is. Azt bárki megugorja, hogy nem tömeggyilkos vagy koszos csöves, de életre szóló párkapcsolatot csak egy személlyel tudok kialakítani, így hát _valami_ alapján szűkíteni kell a lehetőségeket. Igenis az a cél a párkeresésnél, akármennyire is fáj, hogy a legtöbben kirostálódjanak, és maradjon egyetlen egy valaki, akivel érdemes továbblépni. Ez mindkét nemre igaz. Az senkinek sem érdeke, hogy van 100 ember, akivel aztán jó lenne, mert akkor mégis hogyan döntöd el, hogy melyiket választod, kihez leszel hűséges? Az ilyenekből lesznek a csapongók, akik egyik embertől mennek a másikig, és nem tudnak megállapodni, mert mindenkivel annyira jó.

Amúgy a kérdező elvárásainak nőként nem tudok megfelelni. Sem férfi nem vagyok, sem magas, sem csibészes sem mittudomén, engedelmes típus :D Ezek mind abszolút férfiakra célzott elvárások, hiszen értelemszerűen a kérdező nem másik nővel akar párkapcsolatot kialakítani. Férfiak nőkkel szemben állított elvárásait hozd fel példának. Már ha tudsz, mert azért itt az oldalon elég sokan leragadnak a "legyenvékonyszépfiatal" vonalon. Annak meg megfelelek (ízlésfüggő, nyilván, a szépség, de na, a többi tényszerű dolog).

nov. 4. 14:57
 4/45 anonim ***** válasza:
68%

185 feletti nő nincsen.

A többit sokan megugorják.

nov. 4. 14:58
 5/45 A kérdező kommentje:
4. A belő dolgokra gondoltam. Csak nem akarok hosszú kérdést, úgy hogy az elvárások is hosszú listában vannak.
nov. 4. 15:05
 6/45 A kérdező kommentje:
3. Én hosszan leírta, hogy melyikkel mi a problémám, és nem csak annyit, hogy legyen vékony. Ami kérdéseket kiírtam, az szinte mind érzelmi dolgokra, meg kapcsolati elvárásokra szólt, és nem kinézetre. Egyszer nem volt az, hogy igen igazad van. Szal ezt hogy mi a mások elvárása nem tudom elfogadni. Ha nekem humorosnak kell lenni, az a minimum, hogy ő is az.
nov. 4. 15:08
 7/45 anonim ***** válasza:
27%

Persze.

Támogatom a férjem, én vagyok a hátszél.

Nem hisztizek ha elmegy egy buliba, nem akaszkodok rá, mosok főzök takarítok rá, rendezem a gyerekünket, de ő cserébe nem egy alkoholista csövesbánat.

nov. 4. 15:09
 8/45 anonim ***** válasza:
77%

"Ha nekem humorosnak kell lenni, az a minimum, hogy ő is az."

De ez nem azt jelenti, hogy humorossá kell válnod. Humoros emberként nyilván humoros emberekkel lesz benned több közös.

Ez nem ilyen felhívás volt, hogy ilyenek legyetek, hanem ő ezt keresi. Ezen nem kell megsértődni.

nov. 4. 15:11
 9/45 A kérdező kommentje:
8. “ De ez nem azt jelenti, hogy humorossá kell válnod.” Nem a frászt nem! láttál már olyan elvárás listát nőtől, hogy sótlan vagyok, egyáltalán nem vagyok szórakoztató, és ilyet is keresek? Nem. Átlagában úgy néz ki, hogy totál sótlan, semmi vicceset nem mond a randikon se, de te legyél humorista aki órákon át szórakoztat.
nov. 4. 15:18
 10/45 anonim ***** válasza:
62%

9, akkor az ilyet offold.

De a normális emberek nem egy szerepet írnak le, akit játssz el, hanem leírják, hogy olyat keresnek, aki alapból olyan.

nov. 4. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!