Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket az elvárásokat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket az elvárásokat egy átlag nő könnyedén megugorja?

#nő #elvárás #norma #Megugrott normák
nov. 4. 14:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

De aki egy normális ember szintjét nem tudja megugrani (ki lehet forgatni, amit írt a kérdező, de valójában mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja a belső tulajdonságokat), valamint azon hőbörög, hogy elvárás a normál testalkat, rendezett fogak, haj, és köröm, az nem csodálom, hogy egyedül van, és marad is.

(A magasságra meg annyi, hogy nekem pl csak annyi volt az elvárásom, hogy nálam legyen magasabb, ami nem egy extra, mert 165 cm vagyok.

De nem érzem, hogy el kellett volna hajtanom a férjemet a pic$ába a 186 centijével, hogy átengedjem vmi 180+ nőnek, csak hogy mindenki megnyugodjon…. 🤣))

nov. 4. 16:53
 32/45 A kérdező kommentje:
31. Valahogy nem azt látom, hogy ilyen hu de jó lelkű nők szaladgálnak mindenfele.
nov. 4. 16:55
 33/45 anonim ***** válasza:
Egyébként ebből a listából, a külsőt nem tekintve, mert az tényleg hülyeség, mi az, amit nem tudsz megugrani? Talán úgy könnyebb lenne tanácsot adni.
nov. 4. 16:58
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

És mindenféle random vadidegennel miért is kell jólelkűnek lenni?

Elég azzal, akit szeret az ember.

A többi semleges.

Párkapcsolatokba meg nem látsz bele.

nov. 4. 16:59
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, hogy téged miért nem frusztrál, hogy nem kellesz senkinek, de nekem ez nem jó érzés, hiába tudom, hogy én tehetek róla."

Mert nem látok abban értéket, ha kellek >bárkinek<. Csak abban látom az értéket, ha annak kellek, aki nekem kell.

Figyi, nekem is biztos menne egy ideig egy ilyen pasiknak bejövős cinicunit eljátszani, de hamar belefáradnék, és amilyen pasit szereznék ezzel a viselkedéssel, olyannal rosszabb lenne, mint egyedül lenni.

nov. 4. 17:03
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

"Valahogy nem azt látom, hogy ilyen hu de jó lelkű nők szaladgálnak mindenfele."

Senki nem látja a belsőt, ez gondolom, nem meglepő.

nov. 4. 17:04
 37/45 A kérdező kommentje:

33.

“-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.”

És én mégis honann tudja mikor mit akar? Nem vagyok gondolatolvasó.

“-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.”

Most az egy dolog hogy a kapcsolat tart valamerre, de honann kéne leakasztanom egy kariert, he egyszer nem vagyok karierista?

Eleve kevés vagyok egy komolyabb karrierhez.

“-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.”

Valahogy sosem éreztem, hogy én vicces lennék. Mindig erőltetett, meg balfax szovicceim vannak csak.

“-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.”

Valahogy ez mindig azt jelenti, és most nem csak nőkre gondolok, hogy a másik butaságát fogadd el, amit te mondasz az meg oltári nagy baromság hát hogy képzeled.

(Jó ez mondjuk biztos van akinél nem így megy. Csak sokakat megvezet a közmédia….)

“-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.”

Ezt nem tudom értelmezni, ne mond ha nem tud valamit? Vagy mi a szösz?

“-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.”

Most vagy egyenes vagy, vagy rafinált.

“-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.”

Csöndben legyél menő?

nov. 4. 17:11
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Huh, idézgetni nem fogok, mert telefonon vagyok, de megyek sorban.

1. A lány is írta a kommentekben, hogy kommunikál kapcsolatban, ahogy ez lenni szokott, csak nyitottság vár el rá. Illetve egy idő után szerintem elvárhato hogy a partner figyeljen annyira, hogy legalább a hangulatot felismeri és tapasztalatból tudja kire van szükséged. (visszafelé is teljesen elvárhato)

2. Őszintén, karrier nélkül nem is tudom hova tarthat a kapcsolat. Bármilyen szomorú is, de mindenhez pénz kell. Összeköltözés, esküvő, gyerekvallalas. Mind kapcsolati mérföldkövek de pénz nélkül nem elérhetőek. Természetesen a nő is tegye hozzá a maga felét.

3. Vannak nők is, akik a szovicceket is értékelik. Néha egy jól elkapott engem is meg tud nevettetni.

4. Igen, értelmes helyen nem így néz ki a vita. Férjemmel nem mindig értünk egyet társadalmi kérdésekben (én inkább szolodáris, ő inkább piac párti) ezen mindig nagyon érdekeseket tudunk vitatkozni pingpongozás közben.

5. Lehet úgy tanult valaki, hogy ez beszélgetés alatt kijon, de nem köti folyton az orrodra.

6. Na ezt a rafináltas dolgot megadom, ezt én se értettem.

7. Csendes magabiztosság. Tényleg vonzó tud lenni.

nov. 4. 17:33
 39/45 A kérdező kommentje:
38. Hát nem lettem boldogabb, de azért köszi. 🫶
nov. 4. 17:39
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

“-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.”

Ezt nem tudom értelmezni, ne mond ha nem tud valamit? Vagy mi a szösz?"

Van valódi tudása, de nem vág fel vele, és oktat ki másokat.

“-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.”

Csöndben legyél menő?"

Pontosan. Pl. Az összes Clint Eastwood karakter csendes, de magabiztos. De másképpen is lehet csendesnek és magabiztosnak lenni.

Az a baj, hogy mintha embereket nem ismernél. Nagyon egydimenziósan gondolkozol.

nov. 4. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!