Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket az elvárásokat egy átlag nő könnyedén megugorja?
10. A nőknek kábé annyi fogalma van a férfiak párkereséséről, mint pasiknak a menstruációtól.
Te szerinted ez így megy, hogy senki semmit nem módosít magám, hogy legyen valakije?
Ez nem úgy megy, hogy a pasi magát adja, és akkor neki is repkednek az ajánlatok.
Ki menyire kevésnek született, teszi bele az éveket, hogy elég jó legyen. És nem hiszem hogy ez csak férfiakra vonatkozna.
Elég szomorú, ha ennyire nem tudsz a menstruációról.
A cél egy olyan ember lenne - és direkt írok embert, mert te is gondolj ebbe bele -, aki nem azért fejlődik, hogy legyen valakije, hanem mert neki fontos. Mert ha egy kapcsolat miatt csinál valamit, akkor ahogy kapcsolata lesz, nagy eséllyel visszafejlődik, mert a motiváció megszűnt.
Azt, hogy "módosít magán" nem tudom, hogy érted. Ennek a legrosszabb verziója az, amikor randin eljátszik valamit. Ennek pofára esés lesz a vége.
De az, hogy az ember fejlődik, az teljesen normális dolog. Hogy legyen valakije, az már nem. Mert úgy kell fejlődni, hogy magadnak legyen jó, ne másnak.
A legegyszerűbb példa, ha azért akarnék változtatni, hogy legyen valakim, akkor megtanulnék főzni, hogy naponta kaját tegyek az asztalra, és megbarátkoznék a szopás gondolatával. Biztos tudnék szerezni valakit, sokkal könnyebben, mint most, és lenne is valakim - de gyűlölném az életemet.
De fejlődtem más dolgokban, amikben én akartam, és nem érdekelt, hogy egy pasinak ez tetszene-e vagy sem. Pl. utáltam, hogy negatív, goromba ember vagyok, és morcizok, ha hozzám szólnak élőben. Baromi nehéz volt újrahuzalozni az agyam, és elérni, hogy az első reakcióm ne negatív legyen, de mosolygós, segítőkész ember lettem. Ugyanúgy nincs senkim, de a nap végén jobban érzem magam, mert nem pazaroltam gyűlölködésre az energiámat.
Nem is érzésről van szó, hanem tudásról. Nekem pl. fogalmam sincs, ki ez a Janka.
De a többi megvan? Átment? Mert az lett volna a lényeg, hogy azt értsd meg.
Visszadobom neked, annyit tudsz a nők párkereséséről, mint a menstruációról. Bár inkább kevesebbet.
Nagyon bele vagy süppedve valamibe, gondolom, online content, ami azt mondja, a nők hibája minden. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!