Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez az ürge tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az ürge tényleg annyira jóképű lenne?

Figyelt kérdés

A kommenteken csodálkoztam, szerintem nagyon nem ez a nőideál manapság. Sőt. A kommentekben sokan dícsérik, csajok mit gondoltok?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

45F

nov. 2. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
67%
Nem csúnya, de így nem látok benne semmit, ami vonzó lenne.
nov. 2. 20:40
 42/81 anonim ***** válasza:
56%
Jóképű, szép a szeme, de nekem hiányzik az a kisugárzás, ami miatt például egy társkeresőn jobbra húznám. 25N
nov. 2. 20:41
 43/81 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is jól néz ki. De nem tetszhet mindenkinek ugynaz.

40n

nov. 2. 20:50
 44/81 anonim ***** válasza:
67%
Szögletes áll kell a nőkhöz?🤣🤦
nov. 2. 20:50
 45/81 anonim ***** válasza:
Ez egy sztereotípia amivel megmagyarázzák az incelek miért nem kellenek senkinek. Valószínű, hogy nem az állkapocs szöge miatt, hanem a debil mentalitás (is) az oka.
nov. 2. 21:00
 46/81 anonim ***** válasza:

Hetero férfiként írom, hogy a képen levő ember nem rossz. A szeme szép, ez átlag felettivé teszi összességében.

Ha nem nézzük a szemét, akkor az arca valóban átlagos.

Ami még szembetűnt, hogy talán kicsit sok a testzsír. Egy 10kg felesleg lehet rajta.

nov. 2. 21:03
 47/81 anonim ***** válasza:
49%
Általában ezek a pasik kapnak 15-20 lájkot kövér csajoktól társkeresőn miután regisztrálnak, aztán utána 5 havonta egyet szintén kövérektől. Tudom, mert én is hasonló vagyok és mindig ez volt a tendencia.
nov. 2. 21:08
 48/81 anonim ***** válasza:
80%

Csúnya és pufi.

N

nov. 2. 21:14
 49/81 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem rendben van. Átlagosan jó.
nov. 2. 21:29
 50/81 anonim ***** válasza:
Ez egy tök jó pasi. A szögletes áll nekem nem jön be. Rajzolt karakterekre emlékeztet rajzfilmekből. Azokban van a hősöknek meg a kigyúrt karaktereknek ilyen kocka feje.
nov. 2. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!