Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez az ürge tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az ürge tényleg annyira jóképű lenne?

Figyelt kérdés

A kommenteken csodálkoztam, szerintem nagyon nem ez a nőideál manapság. Sőt. A kommentekben sokan dícsérik, csajok mit gondoltok?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

45F

nov. 2. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
80%
Ne a gyakori legyen az alap vélemény szint. Itt a többség megkeseredett f@szi. És de, helyes srác.
nov. 2. 19:31
 22/81 A kérdező kommentje:
Fura izlése van aki szerint helyes
nov. 2. 19:46
 23/81 anonim ***** válasza:
64%
Helyes a srác. 42N
nov. 2. 19:48
 24/81 anonim ***** válasza:
69%
Nem mindegy? A nőknek többnyire tetszik.
nov. 2. 19:51
 25/81 anonim ***** válasza:
65%
Komolyan ennyire irigy és görény vagy?
nov. 2. 19:53
 26/81 anonim ***** válasza:
72%

Helyes fiú.

N

nov. 2. 19:55
 27/81 anonim ***** válasza:
82%
Én azt nem értem mit foglalkozik vele? Gondolom hetero pasi, vagyis nem pasast keres. Magyar viszonylatban jobban néz ki mint az átlag, de nem mindenkinek az esete. Nekem sem az.
nov. 2. 19:56
 28/81 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt mert meglepődtem a másik kérdés alatti kommenteken. Mert nem azt látom az utcákon sem hogy ilyen pasival lennének a csajok.
nov. 2. 19:58
 29/81 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem teljesen átlagos.

Az én barátnőimnek, nőrokonaimnak sincs "különb" férje, meg úgy kvázi, ha végignézek a férfi ismerőseim között, nincsenek Brad Pittek, akikre tömegesen hajtanának a 20 évesek. Sőt, szerintem a többségnek "csúnyább" a férje.

Ő egy átlagos magyar férfi. Mondjuk az, hogy valaki képes a saját arcàt kirakni gyakori kérdésekre egy ilyen kérdéssel, na az nagyon gáz.

nov. 2. 19:58
 30/81 anonim ***** válasza:
78%

"Mert nem azt látom az utcákon sem hogy ilyen pasival lennének a csajok"

Én meg pont ugyanilyennel látom őket. Olyan csúnya férfi ismerőseimnek van felesége, hogy nem is értem.

nov. 2. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!