Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon jóképű férfi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jóképű férfi miért irogat fűnek-fának a közösségi oldalakon, ha amúgy mindenkit megkaphatna? Ez azt mutatja, hogy mégsem olyan népszerű, mint én gondolom?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, és én úgy döntöttem, hogy nem folytatom vele mert "túl szép hogy igaz legyen" és nem akartam huszadik lenni, biztos voltam benne hogy még rajtam kívül van 2-3 nője.

Aztán hallom egy munkatársnőmtől, hogy rá írt a közösségi oldalon. Neki csak egy képe van, ráadásul nem is egész alakos. Nem válaszolt, erre a srác tovább nyomult (megmutatta a messenger üzeneteit).

Én abból a logikából indulok ki, hogy ha egy bomba csaj lennék, akkor elegendő lenne egy bárba elmennem, és rögtön lenne valaki. Nem kellene külön irogatnom ismeretleneknek, hogy ismerkedjünk.

máj. 30. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk ha rajtad kívül még az összes nő is így gondolja, akkor nehezen lesz barátnője az biztos 🤣
máj. 30. 19:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert jól néz ki valaki, még simán lehet egy szélhámos!

Nekem is volt olyan férfi aki rengeteg nőt megkaphatott volna, velem ismerkedett, és a facebook oldalamról a barátnőmet, akinírt kommenteket a képem alá meglátta, bejelölte ismerősnek és rá is írt!

máj. 30. 19:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet te vagy a 20adik, aki így gondolkozik, és pont azért magányos szerencsétlen, mert túl jó, ahoz, hogy igaz legyen... De ha már szakítottál vele, akkor mit izgat az egész? Késő bánat, eb gondolat! Sose fogod megtudni, hogy milyen is valójában az a férfi... Lehet, hogy ő lett volna az igazi álom pasi, de lehet, hogy ő egy igazi tahó macsó... Mindegy, ezt már buktad. Lépj tovább.
máj. 30. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Társasági lény, szereti bővíteni a kapcsolati hálóját.
máj. 30. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A mindenkit megkapás pl úgy kezdődik, hogy ráír csajokra, és mivel annyira jól néz ki, vissza is írnak neki. Aztán randiznak vele és szexelnek.
máj. 30. 20:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert rajtad kívül ama 2-3 nőt is össze kell hozni valahogy 😄

A pasi valószínűleg egy örök vadász, akit folyamatosan hajtanak az új élmények. Szoknyapecér, aki mindenkit IS meg akar dugni.

máj. 30. 20:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik online nőznek. Ezek minden párkapcsolatban is ezt csinálják. Én is menekülnék.
máj. 30. 20:22
 8/15 anonim ***** válasza:
A leírásból abszolút nem tűnik úgy, hogy a pasi kapcsolatra hajtana.
máj. 30. 20:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"mindenkit megkaphatna?"

Lehet megkaphatna mindenkit, de ha nem ahhoz rá is kell mozdulnia mindenkire. Ez nem incelszöveg ez tény, ha bem vagy világsztár akkor férfiként néhzetsz te ki akármilyen jól, sose fogsz annyi figyelmet kapni az ellenkező nemtőp mint egy átlagnál kicsit jobban kinéző fiatal lány a diszkòban.

máj. 30. 20:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát mert kényelmesebb közösségi médián meg Tinderen írogatni hogy menjél át szpni mint élőben randira elhívni.
jún. 1. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!