Egy nagyon jóképű férfi miért van együtt egy átlagos/picit átlag alatti nővel? Egyértelmű, hogy egy gyönyörű nőt is megkaphatna.
Miért hiszi mindenki azt, hogy egy irigy "plázacica" vagyok?
Pont, hogy mindig én voltam az osztály bányaréme, állandóan csúfoltak, gúnyolódtak rajtam a fiúk.
Valamennyire kikúpálódtam, de szépnek nem nevezném magam. A barátom viszont nagyon jóképű, emellett orvos, tehát tényleg vonzó lehet a legtöbb nő szemében. Kezdetben sokat féltékenykedtem, értettem, miért pont én, amikor az átlagos vagy átlag alatti férfiaktól mindig csak a visszautasítást kaptam. Mindig egy olyan férfit képzeltem el magam mellett, akiben én meglátom a szépet, de más csak egy átlagos embernek látja.
És tényleg igaz, hogy nem számít a külső, mert én is a belső tulajdonságai miatz szeretem, de a múltkor visszahallottam, hogy valakik azon agyaltak, miért van velem. Tudom, hogy szeret, nem vagyok már féltékeny sem, de ha egyedül vagyok és nagyon ráérek agyalni, néha azért rossz érzés fog el, állandóan az visszhangzik a fülemben, amit visszahallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!