Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy átlagos megjelenésű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy átlagos megjelenésű kolléganőm, akit eljegyeztek, méghozzá egy gazdag, jóképű férfi. Egyszerűen nem értem, hogy... Sokkal jobb nőket megkaphatna, mért pont őt veszi el? Kérnék tőle pasizási tippeket, de nem vagyunk olyan viszonyban.

Figyelt kérdés
A férfi magas, barna haj, kék szem, szoftverfejlesztőként külföldi fizetést kap, a nő meg igénytelen öltözködésű átlagos csaj. Az arca nem csúnya, de tényleg a hapsi sokkalta jobb nőket megkaphatna.
2023. ápr. 21. 10:50
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Egzotikus helyre vitte a télen is a csajt "nyaralni", nem tudom mondjam-e telelésnek, de nem síeltek, hanem tengerparton sütkéreztek.
2023. ápr. 21. 10:52
 2/33 anonim ***** válasza:
96%
Pl szeretik egymást. Ez fel sem merül nálad?
2023. ápr. 21. 10:52
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Jobb a személyisége pl mert előtte lehet volt egy hisztis csinibabája?!
2023. ápr. 21. 10:55
 4/33 anonim ***** válasza:
48%

Az informatikusok egy jó nagy százaléka kifejezetten nem szereti az “igényesen öltözködő csajokat”.

Pl. Az első informatikus barátom kifejezetten utálta, ha sminkeltem. Rosszul volt attól, ha levágattam a töredezett részét a hajamnak. Inkább csak elviselte, ha magassarkúban jártam. Stb.

2023. ápr. 21. 11:07
 5/33 anonim ***** válasza:
95%
Jajj, ne általánosítsunk már, hogy milyenek az "informatikusok". Nincs már olyan, hogy informatikus. Ez egy nagyon nagy üzletág, sokféle pozícióval. Amit az egyik csinál, a másik nem is érti. Szóval semmi köze annak, hogy milyen nőt választ ahhoz, hogy informatikai területen dolgozik. És pl én olyan szoftverfejlesztőt ismertem, aki kifejezetten szerette az igényesen öltözködő nőket :D Az ízlés meg teljesen szubjektív. Amit te átlagosnak gondolsz, neki szép. Nemcsak a külső számít.
2023. ápr. 21. 11:10
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
90kg vagyok, es jegyben járok a szintén külföldi fizetésért dolgozó, szofverfejlesztő vőlegényemmel! 🤷‍♀️
2023. ápr. 21. 11:19
 7/33 A kérdező kommentje:
Lennék a helyében. Már azt fontolom, hogy megpróbálok majd összebarátkozni vele, hogy aztán kérhessek tőle később pasizási tippeket, vagy csak mutasson be a vőlegénye szingli haverjainak... Nézek ki úgy, mint ez a kolléganő, szerintem különbül is, szóval ha neki "sikerült", nekem is "sikerülhet".
2023. ápr. 21. 11:21
 8/33 A kérdező kommentje:
6-os te is adhatsz tippeket, feltéve, hogy a párod egy fokkal szebb az ördögnél, és jól bánik veled.
2023. ápr. 21. 11:22
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne irigykedj! Ha nem is gyakori az ilyen, előfordul, lehet, hogy neki más a szép, mint az átlagnak, vagy olyan remek egyénisége van a nőnek, ami felülírja, hogy külsőre vannak bőven jobbak nála. Nekem is voltak nem túl szép partnereim nőként, és nem azért, mert ne találtam volna helyesebbet. Amúgy a Pierce Brosnant szokták mindig csesztetni a felesége kapcsán, amiért nem egy vékony modellt vett el, pedig akadna rengeteg mind a 10 ujjára.
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Az irigység nagyon csúnya dolog, ezt még nem mondták neked?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!