Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbbak a férfiak számára az igényes és divatos szinte dívás nők, mint egy átlagos nő?
Ápolt megjelenés, drága és a megszokottól eltérő drága öltözék, igényes smink, makulátlan frizura. Ha megjelenik egy ilyen nő a közelben (akár utcán, munkahelyen, teremgarázsban) a férfiak megnézik vagy be próbálkoznak nála. Miért vonzóbb ez a külső mint egy átlagos?
Egy autót ne hasonlíts egy nőhőz. Egy Audiban, Volvóban, BMWbe egy karambolt nagyobb eséllyel élhetsz túl a masszív utascellának és biztonsági védelemnek köszönhetően mint egy Daciaban.
Míg a díva ha leveszi a drága ruháit, hónapokig nem jut el a szépségszalonba és drogériába és nem tud ruhát venni visszavált az átlagos külsőre.
Én nem a koszos, mosdatlan nőt említettem pro és kontraként hanem az átlagos nőt akinek nincs ennyi pénze és ideje a megjelenésére.
Keress olyat, aki nem arra koncentrál, hogy mások mit gondolnak róla. Tudom, az emberek 95%-a nem ilyen, de vannak kivételek. Őt nem fogja érdekelni, hogy milyen ruhákban jársz. Téged fog szeretni, nem a képet, amit a külvilág felé mutatsz, nem az álarcot.
Azokkal pedig egyszerűen ne foglalkozz, akik nem ilyenek. Megváltoztatni úgyse tudod őket, de nem is feladatod.
Az a feladatod, hogy példát mutass nekik, hogy rájöjjenek, nincs szükségük álarcra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!