Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbbak a férfiak számára az igényes és divatos szinte dívás nők, mint egy átlagos nő?
Ápolt megjelenés, drága és a megszokottól eltérő drága öltözék, igényes smink, makulátlan frizura. Ha megjelenik egy ilyen nő a közelben (akár utcán, munkahelyen, teremgarázsban) a férfiak megnézik vagy be próbálkoznak nála. Miért vonzóbb ez a külső mint egy átlagos?
Átlagos nőkről beszéltem és azért Magyarországon az átlagos nő nem a linkelt valóságot testesíti meg. Ennyire igényes és drága külsejű nővel nem találkozol az átlagos helyeken.
Azert az átlagos férfinek ez a színt elérhetetlen. Ezért is népszerűek a férfiak körében és mindenhol ahol megfordulnak figyelm övezi őket.
Autóval egy nőt ne hasonlítunk mar össze, az autónak a presztízs értékén
Köszönöm a válaszokat.
"Ezért is népszerűek a férfiak körében és mindenhol ahol megfordulnak figyelm övezi őket."
És a megnövekedett figyelem a férfiak részéről garancia bármire is? Már bocs.
Ezt csak azért említem, mert én, intro- vagy ambivertáltként (még nem jöttem rá, melyik a kettő közül) például irtózom a rám irányuló tömeges figyelemnek még a gondolatától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!