Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tök őszintén. Ezeknek a fiataloknak az értelmi szintje teljesen átlagos ma az országban? Ilyenek a hasonló, divatos, szép kinézetű emberek ma? Vagy ők átlag alattiak az értelmi-érzelmi megnyilvánulásaikat tekintve?
"sokuk még szánalmas módon próbálta is játszani a primitív tahót annak ellenére, hogy egy teljesen normális, értelmes srác is lehetett volna."
És vajon miért? Csak nem azért, mert ez jön be a gimis csajok többségének, nem pedig a normális, értelmes srácok?
Vannak ilyen tendenciák, de azért nem mondanám teljesen átlagosnak. Rengeteg közösség van még, ahol sokkal értelmesebb emberek vannak.
Ja, amúgy utolsó válaszoló: jaj, istenem, megint a "jaj, a csúúúúnya lányok"... mintha a fiatal srácok többsége meg a rendes lányokra menne :D. Egy francot. Az ilyen degeneráltaknak mindkét nemnél megvan a piaca. A normális srácok egy része is az ilyen szétkent-r...osan öltözködő egybites k...kra megy, mert azok a menők meg azok dobják le leggyorsabban a bugyit :D.
És akkor ott írogatják kommentben, hogy milyen jó pasi.
Kezdem néha megérteni a gyakoris nőgyűlölőket, de komolyan. :D
Egyáltalán nem átlagos. Ilyen utolsó senkikkel utoljára tömegesen középiskolában találkoztam, meg ha kimegyek a Deákra.
Most a végzős egyetemi évfolyamomban pár nyomorék kivételével senki sem ilyen, a pároméknál is kevesen. Az egyesület, ahova járok, szintén mentes ilyenektől többnyire, de lehet, hogy csak én nem mozgok átlagos körökben.
Nem azt mondom, hogy egy egyetemista vagy egy sportoló nem lehet ilyen, egyszerűen csak azt, hogy aki nem ebben a miliőben van (és én is így voltam vele, amíg le nem érettségiztem és el nem mentem onnan a fenébe(mindig csesztettek az ambicióim miatt, tőlünk nagyon kevesen mentek egyetemre és maradtak is 1 évnél tovább benn)) , fel sem fogja, mennyi okos, normális értékrendű ember van, akivel simán megtalálja a közös hangot.
Ennem gondolnám, hogy ez a fertő lenne az átlagos magyar színvonal. Szerencsére szinte sehol sem találkozom ilyenekkel az utóbbi pár évben. Ha nem emlékeztetném magam rá néha, milyen szar osztályom volt és mi lett belőlük, el sem hinném, hogy van ilyen.
Totál más az értelmiséghez tartozni. Többségünk nem alacsonyítja le magát még annyira sem, hogy ilyen szemét műsorokba menjen, mert nem akar köznevetség tárgya lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!