Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy átlagos megjelenésű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy átlagos megjelenésű kolléganőm, akit eljegyeztek, méghozzá egy gazdag, jóképű férfi. Egyszerűen nem értem, hogy... Sokkal jobb nőket megkaphatna, mért pont őt veszi el? Kérnék tőle pasizási tippeket, de nem vagyunk olyan viszonyban.

Figyelt kérdés
A férfi magas, barna haj, kék szem, szoftverfejlesztőként külföldi fizetést kap, a nő meg igénytelen öltözködésű átlagos csaj. Az arca nem csúnya, de tényleg a hapsi sokkalta jobb nőket megkaphatna.
2023. ápr. 21. 10:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Az ocsemet a felesege szedte fel, informatikai vallalkozasa van. Elotte egy baratnoje volt, az is a kezenfogos jaros idoszakban, ott is a leanyzo volt a kezdemenyezo. Nem csinalt rossz vasart, csak a nok teren bena az ocskos, itt ia papucskent viselkedik. Latszolag jol megvannak, mindketto megtalalta a helyet a kapcsolatban, a szeretet kifejezese is megy. Gyerekek is vannak mar, az egyik nagykoru, a masik is az lesz nemsokara. Ok nem fognak elvalni. Lehet csak ennyi a nyitja a dolgoknak, a rautalo magatartasnal tobbet kell tenni. Volt mar itt kerdeskent olyan, hogy valakivel mar epp elkezdodott volna valami, de lassu es korulmenyes volt a srac, mikozben jott egy masik csajszi, aki felszedte a sracot es az elozo leanyzo hoppon maradt. Ott sem a szepseg gyozott, hanem a nyitottabb, talpraesetebb. Nem csak a ferfiak oldalan merul fel a parkapcsolati verseny, az ido elorehaladtaval a noknel is jelentkezik. A passziv, zart, visszahuzodo, szorongo egyedek hatranyt szenvednek, a nyilt, motivalt, tarsasagi, aktiv egyedekkel szemben. A szemelyisegeden kell valtoztatni, ha sikeres akarsz lenni az eletben. Ez mindket nemre ervenyes. Sokkal tobbet er egy ilyen szemelyiseg barmifele felszines kinezetnel. Semmit sem ersz a jol kinezo emberrel, ha a nihilista, energiavampir szemelyisege lehuz a mocsarba. Ez rad is ervenyes, ha az elso csoportba tartozol, akkor kerulni fognak az emberek. Ha meg akarod valtoztatni az emberek reakciojat veled kapcsolatban, akkor azert neked kell tenned, oket megvaltoztatni nem tudod. Ha te valtozol, akkor ok is mashogy reagalnak majd, ha eszreveszik. Es itt nem a kinezetre gondolok, azon eleg hamar at lehet latni, ha nincs mogotte tartalom.
2023. ápr. 21. 12:46
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

Miért kell más emberek életét vizslat-sosem értettem, és sosem fogom megérteni.

2Móz 20,17

Ne kívánd a te felebarátodnak házát. Ne kívánd a te felebarátodnak feleségét, se szolgáját, se szolgálóleányát, se ökrét, se szamarát, és semmit, a mi a te felebarátodé.

2023. ápr. 21. 13:15
 23/33 anonim ***** válasza:
50%
*vizslatni
2023. ápr. 21. 13:15
 24/33 anonim ***** válasza:
11%
Na mi van? A férfiak még sem egyformák? Létezik olyan, hogy nem külső számit nekik? El se hiszed mi? Hihetetlen milyen álszent kétszínűek tudnak lenni a nők.
2023. ápr. 21. 13:35
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem megfelelni kell minden áron, hanem a magad útját járni.

Kétszer kérték meg a kezem. Egyszerűen csak hasonlóak voltunk. Egyikünk sem tökéletes

2023. ápr. 21. 13:36
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
25 Nálad a pont.
2023. ápr. 21. 14:13
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsétek már el a fszba, hogy a párválasztás nem úgy működik, hogy csak a külső számít és nem mindenki olyan lúzer, hogy azon fantiáziál, hogy mások kit "kaphatnak" meg, és miért nem azzal vannak.

és egy intelligens, értelmes férfi nem fog egy ostoba műpitsát elvenni, mert az számára is kínos lenne, nem beszélve arról, hogy milyen partner lenne.

2023. ápr. 21. 14:17
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

" Létezik olyan, hogy nem külső számit nekik? "

Én elhiszem, sőt tudom. Csak ők nem itt Gyk-án fröcsögnem egész nap, lenézve és szidva a nőket.

2023. ápr. 21. 14:17
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Fú de szánalmas és kétségbeesett vagy, kérdező. :D
2023. ápr. 21. 15:16
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

#8 Mit jelent, hogy jól bánik vele? :D

A feleségem szerint én kifejezetten ritka vagyok férfiként és túlságosan is jól bánok vele. De mondtam már neki, hogy majd kitalálok valamit ellensúlyozásként. :D

Pedig csak szeretem, vonzónak tartom minden téren, ellenére annak, hogy ő neki sok minden nem tetszik önmagán, főleg a külsejét tekintve. Meg segítek a házimunkában, főleg mert nemrég kezdte az egyetemet munka mellett, így eléggé le van vele terhelve. Szóval simán megfőzök, takarítok stb. Viszont nem keresek még milliókat, mert nem futott még be a cég.

Jah, igen és "informatikus" vagyok. Jelentsen ez bárkinek bármit is. De adatbázis fejlesztőként dolgozok jelenleg. Mondjuk a mi esetünkben én kezdeményeztem nála és nem fordítva.

De már minden volt csoporttársam kapcsolatban van, vagy házas (esetleg gyerek is van). Bár van nálunk egy kezdő srác, de ő se keres milliókat az előbb említett ok miatt és csak 23 éves, az meg szerintem neked fiatal lenne. :D

2023. ápr. 21. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!