Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy átlagos megjelenésű kolléganőm, akit eljegyeztek, méghozzá egy gazdag, jóképű férfi. Egyszerűen nem értem, hogy... Sokkal jobb nőket megkaphatna, mért pont őt veszi el? Kérnék tőle pasizási tippeket, de nem vagyunk olyan viszonyban.
Miért kell más emberek életét vizslat-sosem értettem, és sosem fogom megérteni.
2Móz 20,17
Ne kívánd a te felebarátodnak házát. Ne kívánd a te felebarátodnak feleségét, se szolgáját, se szolgálóleányát, se ökrét, se szamarát, és semmit, a mi a te felebarátodé.
Nem megfelelni kell minden áron, hanem a magad útját járni.
Kétszer kérték meg a kezem. Egyszerűen csak hasonlóak voltunk. Egyikünk sem tökéletes
Felejtsétek már el a fszba, hogy a párválasztás nem úgy működik, hogy csak a külső számít és nem mindenki olyan lúzer, hogy azon fantiáziál, hogy mások kit "kaphatnak" meg, és miért nem azzal vannak.
és egy intelligens, értelmes férfi nem fog egy ostoba műpitsát elvenni, mert az számára is kínos lenne, nem beszélve arról, hogy milyen partner lenne.
" Létezik olyan, hogy nem külső számit nekik? "
Én elhiszem, sőt tudom. Csak ők nem itt Gyk-án fröcsögnem egész nap, lenézve és szidva a nőket.
#8 Mit jelent, hogy jól bánik vele? :D
A feleségem szerint én kifejezetten ritka vagyok férfiként és túlságosan is jól bánok vele. De mondtam már neki, hogy majd kitalálok valamit ellensúlyozásként. :D
Pedig csak szeretem, vonzónak tartom minden téren, ellenére annak, hogy ő neki sok minden nem tetszik önmagán, főleg a külsejét tekintve. Meg segítek a házimunkában, főleg mert nemrég kezdte az egyetemet munka mellett, így eléggé le van vele terhelve. Szóval simán megfőzök, takarítok stb. Viszont nem keresek még milliókat, mert nem futott még be a cég.
Jah, igen és "informatikus" vagyok. Jelentsen ez bárkinek bármit is. De adatbázis fejlesztőként dolgozok jelenleg. Mondjuk a mi esetünkben én kezdeményeztem nála és nem fordítva.
De már minden volt csoporttársam kapcsolatban van, vagy házas (esetleg gyerek is van). Bár van nálunk egy kezdő srác, de ő se keres milliókat az előbb említett ok miatt és csak 23 éves, az meg szerintem neked fiatal lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!