Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy átlagos megjelenésű kolléganőm, akit eljegyeztek, méghozzá egy gazdag, jóképű férfi. Egyszerűen nem értem, hogy... Sokkal jobb nőket megkaphatna, mért pont őt veszi el? Kérnék tőle pasizási tippeket, de nem vagyunk olyan viszonyban.
"Amúgy a Pierce Brosnant szokták mindig csesztetni a felesége kapcsán, amiért nem egy vékony modellt vett el"
Pierce Brosnan egy vékony, modell külsejű nőt vett el, aki aztán később meghízott.
Jaj de savanyú a szőlő.
Fogadd el, hogy ők szeretik egymást és kész. Az hogy ki kinek vonzó és kinek nem, az mind egyéni dolog. Engem nagyon sok pasi max átlagosnak, vagy épp rondának tartott, a férjem számára mégis én vagyok a legszebb, legszexibb nő a világon. Miért? Mert neki én tetszem úgy ahogy vagyok, és engem szeret. Miért ? Passz:) Ilyen az ízlése.
Én magam is csúnyának tartom magamat, ő meg pont ellenkezőleg lát engem. Ez van. Na ugyanezért vannak ők együtt. Annak az embernek a kollégád tetszik és kész.
Egészségesebb lenne nem féltékenykedni más boldogságára, kereshetnél te is magadnak olyan párt akivel szeretitek egymást ahelyett, hogy a munkatársadat köpködöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!