Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos megjelenésű férfiak, nektek a Tinder fizetős funkciójival sem nőtt a like-ok match-ek száma?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 10:43
1/12 A kérdező kommentje:
Pl Boost meg Super Like.
2022. ápr. 24. 10:44
2/12 anonim válasza:
Tinder 99.99%-ban arról szól,hogy hogyan nézel ki.Egy tökéletes kép portfóliót kell összeállítani, de ha az alap nincs meg,azaz nagyon jól kell kinézni,akkor 0 esélyed van.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi de ez nem a kérdésre volt a válasz.
2022. ápr. 24. 10:54
4/12 anonim válasza:
Nem sajnos, attól csak a Badoo volt rosszabb nekem. Mondom ezt úgy, hogy egy bő átlagos pasi vagyok, olyan 10/6-os. 1-1 matchért is már örült az ember. Legalább 8-9 esnek kell lenned, hogy randiig eljuss ott.
5/12 anonim válasza:
Nem tudom te mit értesz átlagos megjelenésen, de ha az ingyenes verzióval nem megy, szerintem ne erőltesd.
6/12 anonim válasza:
A legtöbb embernek ez úgy szokott működni, akiket ismerek, hogy odamennek a nőhöz és leszólítják. Mégha nem is ismeri a nő, de ha normális-átlagos a pasi, szingli a nő, akkor lehet folytatás. Persze nem fog rögtön összejönni a barátnő, kell jópár próbálkozás, de a nagy számok törvénye alapján szinte mindenkinek (10/9) összejön a a barátnő így.
8/12 anonim válasza:
Pl étterem, kávézó, mozi, közös hobbihely, túrázás.
9/12 A kérdező kommentje:
Ezeknek megint mi koze a kerdeshez?
2022. ápr. 24. 12:33
10/12 anonim válasza:
Ez elég gáz, konkrétan senkiről nem tudok, aki így csajozna.
Már bocs, de nem tudom elképzelni a szituációt, hogy mondjuk a cafe freiben 3 csaj beszélget, te meg odapofátlankodsz az asztalukhoz.
Ismerősi kör, munkahely, buli, tinder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!