Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfinek nem volt még csaja 25 évesen (vagy csak fizetős szolgáltatás) az lúzer?
Figyelt kérdés
Azt mondjak a normális srácoknak már 16 évesen volt.2021. júl. 20. 14:24
2/13 anonim válasza:
Te nem unod még ezt állandóan kiírni ide?
Kevésbé leszel lúzer majd a válaszoktól függően?
3/13 A kérdező kommentje:
Házas vagyok 35 éve.
A fiam 24 éves de nővel még nem láttam. Aggódók.
2021. júl. 20. 14:27
5/13 anonim válasza:
Lehet, hogy meleg. Igazából nincs közöd hozzá. Ha elmondja elmondja, ha nem nem.
6/13 anonim válasza:
És a fiad kevésbé lesz lúzer a válaszoktól függően vagy mi? 😂
7/13 anonim válasza:
Ja, én is rendszeresen megkérdezem itt, hogy 'a gyerekem ugye szerintetek is egy lúzer, max prostizik?'
Abszolút életszerű.
8/13 anonim válasza:
Öcsém 23 éves és még nem volt barátnője (legalábbis nem tudok róla). Ha a rokonom lennél vagy csak simán az ismerősöm és ilyet mernél feltételezni bárkiről vagy főleg a saját gyerekedről, szájon vágnálak. Apaként nézz már magadba ember.
9/13 anonim válasza:
30 feletti férfi vagyok, nekem sem volt még olyan nő az életemben, akivel egyszerre jól megértettük volna egymást, és igazán szerelmesek lettünk volna egymásba. Ezért viszont nem fogom felakasztani magam.
Az, hogy emiatt ki gondol lúzernek, abszolút hidegen hagy, kinőttem abból a korból, hogy ezen izguljak.
A gyereked (ha igazak a leírtak) már felnőtt, saját magának kell ezt a szituációt kezelnie.
10/13 anonim válasza:
Egyetlen dimenzióból megállapítható, ki a lúzer és ki nem? Ha a fiad szűz, de magasan képzett szakember a területén, rengeteg barátja van, szabadidejében árva kiskutyákat sétáltat és ingyenkonyhán dolgozik önkéntesként, közben pedig kiállításokat szervez a műveiből, akkor lúzer lesz, csak mert nem rakta még bele a péniszét egy nőbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!