Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon jóképű férfi miért irogat fűnek-fának a közösségi oldalakon, ha amúgy mindenkit megkaphatna? Ez azt mutatja, hogy mégsem olyan népszerű, mint én gondolom?
Megismerkedtem egy férfival, és én úgy döntöttem, hogy nem folytatom vele mert "túl szép hogy igaz legyen" és nem akartam huszadik lenni, biztos voltam benne hogy még rajtam kívül van 2-3 nője.
Aztán hallom egy munkatársnőmtől, hogy rá írt a közösségi oldalon. Neki csak egy képe van, ráadásul nem is egész alakos. Nem válaszolt, erre a srác tovább nyomult (megmutatta a messenger üzeneteit).
Én abból a logikából indulok ki, hogy ha egy bomba csaj lennék, akkor elegendő lenne egy bárba elmennem, és rögtön lenne valaki. Nem kellene külön irogatnom ismeretleneknek, hogy ismerkedjünk.
Az ilyen embert messziről elkerülöm.
Valami komoly önértékelési problémája lehet, ha azzal keres önigazolást, hogy mindenkire ráír.
Én biztos öreg vagyok még ehhez, de soha életemben nem írtam rá senkire, akit nem ismertem.
Ismerek 1 férfit aki extra jóképű és kisugárzású.
ugyanakkor elakadt a párkapcsolataiban már évek óta mert érzelmileg elérhetetlen a sajat maga számára is..igy nyilván a nőknek is. dolgozik magán..a kötődési mintákat át kell alakítania, de ezt ő is tudja. ugyanakkor addig hiába eszméletlen lehengerlő ránézésre. nem tudnak vele semmit kezdeni
Közben rájöttem a válaszra.
Valóban nincs akkora népszerűsége, mert rendkívül önző. Úgy minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!