Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez az ürge tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az ürge tényleg annyira jóképű lenne?

Figyelt kérdés

A kommenteken csodálkoztam, szerintem nagyon nem ez a nőideál manapság. Sőt. A kommentekben sokan dícsérik, csajok mit gondoltok?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

45F

nov. 2. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
78%
Nem tetszik a szája és a homloka. Hülyén van lenyírva. És látni, hogy semmi önbizalma nincs. Úgyhogy ha nincs bugyinedvesítő hangja, illata vagy olyan viselkedése amiből nem rí le, hogy tutximutyi biztos nem nyalna ki. XD
nov. 2. 19:15
 12/81 anonim ***** válasza:
59%
Igen az. Csak a szakálla az undoríto igy ebben a formában.
nov. 2. 19:17
 13/81 anonim ***** válasza:
28%
Dagadtnak néz ki. A haja meg csak úgy nő, mint a gyom.
nov. 2. 19:17
 14/81 anonim ***** válasza:
56%
Helyes pasi.
nov. 2. 19:19
 15/81 anonim ***** válasza:
56%
Nekem tetszik.
nov. 2. 19:22
 16/81 anonim ***** válasza:
64%

Nekem nem az ideálom, de nem is csúnya.

32/N

nov. 2. 19:23
 17/81 anonim ***** válasza:
68%

Én azzal értek egyet, aki azt írta, gonosz hatása van. Konkrétan nem mernék vele kettesben maradni, de csak úgy random az utcán/akárhol is kerülném inkább. Számomra ijesztő, félelmetes. 😳

N, 30+

nov. 2. 19:25
 18/81 anonim ***** válasza:
58%
Alsóvonal.
nov. 2. 19:27
 19/81 A kérdező kommentje:
Nem ilyen pasikkal látom a fiatal szép nőket. Szóval jol gonlodtam hogy nem jóképü 🙃
nov. 2. 19:28
 20/81 anonim ***** válasza:
73%
Fiatal szép nőket ne zaklasd.
nov. 2. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!