Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az milyen gyakori, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen gyakori, hogy egy férfi jóképű legyen és mégse legyen elég önbizalma, kezdeményezőkészsége?

Figyelt kérdés
Itt a neten úgy állítják be, hogy a férfiaknak nincs önkritikájuk és nem jól lövik be a saját szintjüket, túl szép nőknél próbáloznak és akkor frusztrálódnak. Viszont mennyire van a fordítottja, amikor meg nem lenne baj a külsővel, de valamiért mégsem alakul ki a határozott fellépés?

szept. 20. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul jócskán.
szept. 20. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl szokták mondani, hogy miért nincs barátnőm, jól nézek ki, rendes okos stb vagyok..

Azóta van barátnőm, de az önbizalmam ugyan olyan 🤣

szept. 20. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Százalékot nem tudok írni, de az biztos, hogy hiába néz ki valaki jól ha önbizalma nincs.
szept. 20. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Haverom sportos, szikár, 190 centis, "jó pasi" kategória.

Viszont amint kiderül, hogy őr egy boltban...

szept. 20. 22:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is kvázi úgy lett barátnőm, hogy a lány kezdeményezett, ő mondta, hogy megtetszettem neki, jól tudtunk beszélgetni, stb. Én magamtól elvoltam a saját kis világomban, nem nagyon törtem magam azért, hogy legyen társam. Azóta már végetért, de most sem megy annyira a kezdeményezés. Végülis önbizalmam sok szempontból van, mert anyagilag, tájékozottság terén jól állok, inkább érzelmi intelligencia szempontjából vagyok gyenge, nem gondlom, hogy túl sokat tudnék bárkinek nyújtani ilyen téren.
szept. 20. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Nekem a barátom ugyanezt állítja. Sose mert kezdeményezni sehol, ha valaki lány rámosolygott akár buliban, ő azt kereste h hol ette le magát, stb.🤦🏼‍♀️

Én meg mindeközben csak lesek, mert minden elfogultság nélkül is a párom elég jó pasi, és ezt a körülöttem lévők is megállapították már.

szept. 20. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Az érzelmi intelligenciát, önbizalmat lehet növelni.
szept. 20. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Én még nem igazán találkoztam ilyen férfival, de nem kizárt, hogy vannak ettől függetlenül
szept. 21. 08:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Van
szept. 21. 09:04
 10/11 Senior Séf ***** válasza:

"nem jól lövik be a saját szintjüket"

Ez akkora maszlag, mint ide Lacháza. Választani mindig jóval a szinted fölött kell. Olyat, aki több, jobb mint te, és aki mellett te is jobb emberré válsz. MERT SZERETED ŐT és meg akarsz felelni. Szeretni pedig csak olyat tudsz, akire felnézel, akit emberileg is tisztelsz, nem csak a szexobjektumot látod benne.

szept. 21. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!