Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen gyakori, hogy egy férfi jóképű legyen és mégse legyen elég önbizalma, kezdeményezőkészsége?
Nekem pl szokták mondani, hogy miért nincs barátnőm, jól nézek ki, rendes okos stb vagyok..
Azóta van barátnőm, de az önbizalmam ugyan olyan 🤣
Haverom sportos, szikár, 190 centis, "jó pasi" kategória.
Viszont amint kiderül, hogy őr egy boltban...
Nekem a barátom ugyanezt állítja. Sose mert kezdeményezni sehol, ha valaki lány rámosolygott akár buliban, ő azt kereste h hol ette le magát, stb.🤦🏼♀️
Én meg mindeközben csak lesek, mert minden elfogultság nélkül is a párom elég jó pasi, és ezt a körülöttem lévők is megállapították már.
"nem jól lövik be a saját szintjüket"
Ez akkora maszlag, mint ide Lacháza. Választani mindig jóval a szinted fölött kell. Olyat, aki több, jobb mint te, és aki mellett te is jobb emberré válsz. MERT SZERETED ŐT és meg akarsz felelni. Szeretni pedig csak olyat tudsz, akire felnézel, akit emberileg is tisztelsz, nem csak a szexobjektumot látod benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!