Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy a legtöbb nőnek a "Magas, sötét hajú és jóképű" kategória a kedvence?
Figyelt kérdés
máj. 5. 10:47
1/23 anonim válasza:
Nekem inkább a szőke/kékszemű férfiak tetszenek miközben én vagyok sötét hajú és szemű.
2/23 anonim válasza:
Ugyanannyira, mint amennyire a férfiaknak az alacsony, szőke és szép nők. Eléggé.
3/23 anonim válasza:
Magyarorszagon a mediterran, kreol macso csavo a meno, a racepill forditva mukodik, mint a bezzegnyugaton.
39F incel
4/23 anonim válasza:
Nekem ez az esetem, a párom is ilyen, de az egyik húgomnak a szőkék a gyengéi (a párja is az), míg a másik húgom kifejezetten alacsony és a párja is talán 170 cm (én 178 centi vagyok, így magamhoz mérve tippelem).
26/N
5/23 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem magas, helyesnek mondott, de szőke, kékszemű srácként nincs gondom a csajozással.
Foglalt vagyok, de folyton kapom a jeleket lányoktól, nőktől (de nem érdekel).
7/23 anonim válasza:
Nem keres átlag 700 ezret akkor semmit nem ér.
9/23 anonim válasza:
3: Azért amikor DBDR csinált Chad Tinder tesztet Amerikában, ő is egy brazil kreolbőrű modell -t vett elő és ott is dőltek a matchek.
A racepill igaz, de nem teljesen úgy, ahogy a oldschool blackpill mondja.
10/23 anonim válasza:
De a kék szem viszont tudományosan bizonyított mogging faktor. A nők és a férfiak is azt preferálják a másik nemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!