Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud őszinte lenni egy nő és kimondani, hogy neki magas és jóképű férfi kell, miért kell a belsőértékekről hazudozni?
Én mint nő soha nem hazudtam.
Ha valakivel eljutok személyes találkozás alkalmával arra a szintre, hogy randira menjek vele, akkor nálam a külső adottsága megfelel, és ha nem lenne meg a kémia, vagy a vonzalom az nem a külsőség miatt lenne.
Volt már persze netes randim, ahol élőben láttam először a férfit teljes egészében. 170 cm-nek hazudta magát, és kiderült velem egymagas, én vagyok 150 cm. Megmomdtam neki őszintén, hogy nem mondott igazat a magasságáról, és nem az esetem.
A belső adottságok valóban döntőek, csak sajnos senkinek nincs a homlokára írva. Ha valaki külsőre nem tetszik, nem valószínű, hogy eljutunk a belső értékek megismeréséig. Nem teljesen lehetetlen, de ritkán fordul elő.
N
1# és tippelem ha értelmes, őszinte pasas lett volna, akár ugyanúgy randi lehetett volna, de így, hogy ekkorát hazudik. Még olyankor hogy mondjuk 178-9 cm-re rámond egy 180-at, egye fene, de 20 cm-t hazudni?
2# férfiként hála kevés ilyen marhát ismerek.
3# azért külsőböl is sok mindent ki lehet hozni, meg öltözködésekkel lehet a látszatot valahogy megjátszani. Például én sokáig mindig nagyon sötét ruhákat hordtam, mert azokban nem tüntem annyira kövérnek, amúgy ég és föld ahogy viszonyultak a nők felém amikor majdnem 100 kiló voltam, talán lehet volt hogy meg is voltam annyi, vagy most amikor 85 kiló vagyok.
5# egyetértek, ugyanez a ducikról. Én sajátmagam ís így gondoltam anno, de kit akarok átverni, egészségtelen étkezés, kevés mozás olyan stressz szintet okozott, hogy azt nem kívántam senkinek hogy a közelemben legyen.
Kérdező: egy bohóc vagy, ha azt hiszed nem számít a külső, de nagyon kevés az aki tényleg ne tudna edzéssel, egészségesebb étkezéssel, ápoltsággal, meg öltöszködéssel kompenzálni. Illetve annyit mondok, hogy tényleg sok fajta preferencia van náluk is. De a legtöbb esetben amúgy még mindig az van szerintem, hogy a toronyban a hiba, nem a külsőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!