Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl jóképű férfiként esélytelen az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Hiába sportolok,mégse jön össze semmi,kezdem feladni.okt. 5. 01:18
1/8 anonim válasza:
Ha nincs bőven egzisztenciád akkor még jóképűként sem egyszerű az ismi,nemhogy átlagként.
Én már csak tudom,mert jóképű,jó kiállású,nagyon magas férfi vagyok,csak épp pénzem nincs és így le is vagyok írva.
2/8 anonim válasza:
Nem mindegy kinél próbálkozol és milyen szöveggel.
3/8 A kérdező kommentje:
Bárhogy próbálkozok semmi nem jön össze komolyan.
okt. 5. 06:46
4/8 anonim válasza:
Biztos azért nincs sikered, mert nem vagy jóképű és nem pedig a kommunikációval, szabadidődben választott programokkal van probléma?
Hány fiú és lány barátod van? Ők mit mondanak, mivel lehet baj? Elmúlt 1 évben hány új embert ismertél meg? Mit csinálsz szabadidődben?
5/8 anonim válasza:
Nem szép arcú > ducikás nőknél lehet esélyed. Ne válogass vagy kutyás vénember leszel.
6/8 anonim válasza:
Igen, hacsak nem vagy tele pénzzel. Azzal lehet kompenzálni az előnytelen külsőt, de mással nem.
7/8 anonim válasza:
5-s.
A kövér,dagadt,bálna csajokat meghagyom másnak.
Volt 1-1 napot bennük részem hát a pöcsöm nem áll fel rájuk,hiába szép az arcuk.
Tehát inkább akkor maradok egyedül.
De amúgy a kérdést feltevőnek kellet volna válaszolni és nem nekem,én csak hozzászóltam.
8/8 anonim válasza:
Túl komolyan veszed ezt a párkereséses dolgot. Gondolj rá úgy mint az álláskeresésre, valami nem sikerült, akkor leszarod....lesz helyette 500 másik. Mindenesetre ha sportos vagy és ápolt és van egy minimális egzisztenciád, akkor azért össze lehet kaparni egy normális partnert, persze nem a bulihelyeken meg az Instagrammon kell keresgélni a gold diggereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!