Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez az ürge tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez az ürge tényleg annyira jóképű lenne?

Figyelt kérdés

A kommenteken csodálkoztam, szerintem nagyon nem ez a nőideál manapság. Sőt. A kommentekben sokan dícsérik, csajok mit gondoltok?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

45F

nov. 2. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
20%
Így van, átlagos, nem jobb egy fokkal sem. És nyilván a szép fiatal vékony nőknek nem lesz az esete. Esetleg a 90 kilós tankarankáknak.
nov. 2. 20:00
 32/81 anonim ***** válasza:
64%
31, az ízlésedet nem befolyásolja, hány kiló vagy.
nov. 2. 20:01
 33/81 anonim ***** válasza:
37%
Ami engem meglep, hogy ha nőtársaim ezt vonzónak mondják, nem csoda, hogy ennyi ronda, igénytelen pasi van. Szerintem minimum átlagos, semmi vonzó benne.
nov. 2. 20:02
 34/81 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem is helyes, de ettől még egyetértek azzal, hogy "veszélyes" a benyomás róla. Első ránézésre lehet, hogy én is megijednék, vagy legalábbis, óvatosan közelítenék. Rosszfiús beütése van, de nem a "jó" értelemben. Attól még amúgy szerintem helyes. Főleg a szeme nagyon szép. Nem az a fajta fickó, aki után megfordulnék az utcán, de ilyen szerintem amúgy sem szép, viszont ha kedvesen, mosolyogva közelítene, akkor nem kergetném el piszkavassal.

De ismét: szerintem.

Az meg, hogy TE mit látsz, nem releváns az adott kérdező szempontjából. Eleve az általad "csinos, fiatal lány" kategóriában sem tudhatjuk, milyen típusú lányok tartoznak, hát még az, hogy a mellettük látható fickókat általában milyennek látod. Arról már nem is beszélve, hogy egyéni preferenciák léteznek, mint ahogy itt is láthatod, valakinek bejön, másnak nem, harmadiknak semleges.

nov. 2. 20:02
 35/81 anonim ***** válasza:
36%
Igen, az. Jól néz ki. Nyilván a fiatalabb csajok többségének nem ő jön be, de a 30-as 40-es korosztályban többnyire helyes.
nov. 2. 20:14
 36/81 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem tetszik, de nem mondanám azt se hogy csúnya, azt se hogy jóképű. Olyan semmilyen.
nov. 2. 20:17
 37/81 anonim ***** válasza:
62%
23 vagyok, nekem nagyon is bejön:)
nov. 2. 20:17
 38/81 anonim ***** válasza:
55%

Ha azt írjuk, nem átlagos, csúnya, az a baj, mert nagyon az igényeink. Ha azt írjuk átlagos vagy jobb, az is baj, mert biztos hazudunk.

Én meg azt mondom, te hazudsz (magadnak is) mikor azt mondod, nem ilyen pasikat látsz a lányokkal az utcán, mert az átlag pasi az bizony pont ilyen.

nov. 2. 20:23
 39/81 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs karakteres, szögletes chad arca amire a mai csajok mennek. A mai csajoknak csak a szögletes áll kell, az exkluziv arcszerkezet
nov. 2. 20:25
 40/81 anonim ***** válasza:
74%
Gáz a felfogásod kérdezi. Lépj ki a való életbe.
nov. 2. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!