Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek mi a leginkább kizáró ok a férfiak külsejét illetően?
20
A kövér nő le tud fogyni, tehát több értelme van összejönni vele, hiszen még változhat jó irányba.
Az alacsony férfi nem fog megnőni soha.
Önmagad ellen érvelsz.
21#
Te vontad ezt az ostoba párhuzamot, nem én.
22
A párhuzam perfekt, csak te vagy képtelen logikusan gondolkodni.
Ha összejössz egy dagadt nővel, akihez nem vonzódsz, a nő még lefogyhat.
Ha én összejövök egy alacsony férfival, akihez nem vonzódom, nos nem fog megnőni.
Mindkét esetben meg kell erőszakoljuk magunkat, de a dagadt nőnél még legalább van esély arra, hogy jó irányban változik. Az alacsony férfi viszont alacsony férfi marad.
Érted most már?
Nálam első az elhízás. Nem az ha van egy kis pocak, hanem ha már uszógumis, tokás, reng a hája. Na az off, akarmilyen magas, vagy ennek ellenére jóképű.
De ott van még a testtartás, a görbe, púpos, vagy aki olyan mintha nem tudná kifujni a levegőt.
A magasság csak annyi hogy legyen minimum 170 cm, azt is csak azért mert én 169 vagyok. De volt már nálam alacsonyabb barátom is.
A gyenge izomzatnál nem tudom mire gondolsz, engem a vékony alkat nem zavar, a túl kigyurt viszont taszít.
Az elhízás. Nem a plusz 5-10 kilósra gondolok, mikor van egy kis vesevédő zsír, vagy nem totál lapos a has, hanem amikor már 25-35 és annál is több kiló rengő háj gyűrűzik a testén. Sajnálom, hogy biztos hormonzavar, de ez már nekem nagyon sok. Azért is baj, mert aktív életet élek, napi 4 km séta, kerékpározás, edzés -ez sok idő, ha nem tud soha velem tartani, mert testileg nem bírja az iramot, kevés időt tudnánk együtt tölteni.
A másik a rossz fogak. Nem az, hogy van 4-5 tömött, de gondozza, hanem amikor kétoldalt 1-1 odvas fekete maradt már csak, vagy kivehető protkó van. Lehet protkó, de állandó, olyan szomorú, ha egy 30-as embernek lefekvéskor ott ázik a pohárban. Ezt úgy 65 után tudom tolerálni, ha majd én is annyi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!