Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, szerintetek mi a leginkáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek mi a leginkább kizáró ok a férfiak külsejét illetően?

Figyelt kérdés

nov. 2. 10:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20

A kövér nő le tud fogyni, tehát több értelme van összejönni vele, hiszen még változhat jó irányba.

Az alacsony férfi nem fog megnőni soha.

Önmagad ellen érvelsz.

nov. 2. 13:53
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

21#

Te vontad ezt az ostoba párhuzamot, nem én.

nov. 2. 13:55
 23/26 anonim ***** válasza:
69%

22

A párhuzam perfekt, csak te vagy képtelen logikusan gondolkodni.

Ha összejössz egy dagadt nővel, akihez nem vonzódsz, a nő még lefogyhat.

Ha én összejövök egy alacsony férfival, akihez nem vonzódom, nos nem fog megnőni.

Mindkét esetben meg kell erőszakoljuk magunkat, de a dagadt nőnél még legalább van esély arra, hogy jó irányban változik. Az alacsony férfi viszont alacsony férfi marad.

Érted most már?

nov. 2. 13:59
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
Az alacsonyak szoktak sokszor hápogni hogy túl magas a nő. De van akinek meg csak a magas nő jön be. Egyszerűen ez ízlés dolga. Magas pasi se jön be minden nőnek, van akinek ormótlan hatású és inkább az alacsonyabb vonzza.
nov. 2. 14:01
 25/26 anonim ***** válasza:
80%

Nálam első az elhízás. Nem az ha van egy kis pocak, hanem ha már uszógumis, tokás, reng a hája. Na az off, akarmilyen magas, vagy ennek ellenére jóképű.

De ott van még a testtartás, a görbe, púpos, vagy aki olyan mintha nem tudná kifujni a levegőt.

A magasság csak annyi hogy legyen minimum 170 cm, azt is csak azért mert én 169 vagyok. De volt már nálam alacsonyabb barátom is.

A gyenge izomzatnál nem tudom mire gondolsz, engem a vékony alkat nem zavar, a túl kigyurt viszont taszít.

nov. 2. 14:38
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

Az elhízás. Nem a plusz 5-10 kilósra gondolok, mikor van egy kis vesevédő zsír, vagy nem totál lapos a has, hanem amikor már 25-35 és annál is több kiló rengő háj gyűrűzik a testén. Sajnálom, hogy biztos hormonzavar, de ez már nekem nagyon sok. Azért is baj, mert aktív életet élek, napi 4 km séta, kerékpározás, edzés -ez sok idő, ha nem tud soha velem tartani, mert testileg nem bírja az iramot, kevés időt tudnánk együtt tölteni.

A másik a rossz fogak. Nem az, hogy van 4-5 tömött, de gondozza, hanem amikor kétoldalt 1-1 odvas fekete maradt már csak, vagy kivehető protkó van. Lehet protkó, de állandó, olyan szomorú, ha egy 30-as embernek lefekvéskor ott ázik a pohárban. Ezt úgy 65 után tudom tolerálni, ha majd én is annyi leszek.

nov. 2. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!