Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, szerintetek mi a leginkáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek mi a leginkább kizáró ok a férfiak külsejét illetően?

Figyelt kérdés

nov. 2. 10:01
A kérdező szavazást indított:
kopaszság
elhízás
alacsony termet
nem megfelelő arcszőrzet
gyenge izomzat
rossz testtartás
49 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%

A gyenge izomzat és a rossz tartás általában kéz a kézben járnak. Én most az 5.-et jelöltem be, mert csak egyet lehet választani, de az elhízás is kb ugyanannyira taszító számomra. Igazából mindhárom dolog férfiatlan és egészségtelen megjelenést ad, így nagyjából ugyanarról van szó.

Az alacsonyság engem csak akkor kezd zavarni, ha a pasi nálam (166) is alacsonyabb. Az elrontott arcszőrzet természetesen nagyon taszító tud lenni, ugyanakkor azon a legkönnyebb változtatni.

nov. 2. 10:14
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Mivel nekem sincs jó testem igy így egyiket se tudom jó szívvel bejelolni.
nov. 2. 10:15
 3/26 anonim ***** válasza:
89%
A rossz fogak kimaradt pedig az a number 1.
nov. 2. 10:23
 4/26 anonim ***** válasza:
70%
Inkább azt mondom, mi az, aki nálam szóba jöhet: izmos alkat, 172-185 cm magasság, jóképű, igényes. Kopasz vagy nem, szakállas vagy nem, mindegy, csak jóképű legyen.
nov. 2. 10:44
 5/26 anonim ***** válasza:
90%
Az ápolatlanság.
nov. 2. 11:03
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden, ami az igénytelenségét jelzi.
nov. 2. 11:10
 7/26 anonim ***** válasza:
49%
Bocs, hogy férfiként belepofázok, de én úgy tapasztalom, hogy a magasság a legdurvább kizáró ok. Láttam már kopasz, rohadó fogú, kórosan elhízott hapsit egész jó nővel (igaz a 40-es évei végén járt a nő, de jól tartotta magát), ugyanis a férfi 190cm feletti magasságú volt. Ilyen 170cm felett még nem olyan gáz szerintem a dolog, de az alatt qrva nehéz a párkeresés a férfiaknak. És ezzel nem akartam megbántani a magas, kövér ürgét, csak azt akartam mondani, hogy a magas termet nagyon nagy előny, sokmindent meg lehet úszni vele...
nov. 2. 11:27
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nőként pedig egyáltalán nem volt fontos, hogy magas legyen. Sőt, lányként kifejezetten az alacsonyabbak tetszettek. Igaz, viszont már nem, úgyhogy hamvába is halt minden próbálkozásom, mert a férfiak ugyanúgy válogatnak. Minden egyebet megúszhatsz, ha szép vagy.
nov. 2. 11:31
 9/26 anonim ***** válasza:
83%

A mostani párom is alacsonyabb mint én.

Nekem egy kizáró ok van ha ápolatlan vagyis ha nem fürdik, és ha kultúrálatlan.

nov. 2. 11:34
 10/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg vannak nők, akiknek az eleve magasabb, vagy legalábbis náluk magasabb férfiak tetszenek és vannak nők, akiknek meg mindegy, milyen magas a pasi. Nekem pl. tetszik, ha legalább fél fejjel magasabbak nálam (167 cm vagyok, szóval ez nem nehéz a legtöbb férfinak), de még inkább egyel, viszont találkoztam már velem kb egymagas, vagy pár centivel alacsonyabb pasival is, akit vonzónak találtam, mert számomra nagyon férfias kisugárzása és viselkedése volt. Mondjuk, az is igaz, hogy ugyan alacsonyabbnak számított az illető, de emellett pont jól oszlottak el rajta az izmok, stb. Ja, és kopasz is volt. 😅 Az összhatás számít egyébként, meg az, hogy milyen ember a másik. Tessék megnézni, hány alacsony férfinak van magasabb barátnője pl a hírességek között is, nem ciki, meg az a lényeg, hogy szeretik egymást. Akinek emiatt komplexusai vannak, az gondolja végig a dolgokat, lehet, hogy csak nem a megfelelő nőnél próbálkozott, vagy lehet, hogy nem ez lesz a probléma firrása, hanem pl a személyiségével van valami bibi... Meg nem külső elvárások szerint (amik lehet, hogy nem is léteznek, mert végső soron mindenki magával van elfoglalva és az egy tévképzet, hogy bárkinek is meg kellene felelni) kell párt választani, hanem belső meggyőződésből.
nov. 2. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!