Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek mi a leginkább kizáró ok a férfiak külsejét illetően?
Az alacsony pasikat megvetik és lenézik a nők, a többi tulajdonságot kevésbé nézik. :(
shortcel165
12#
A társkeresőkön majdnem minden nő kiköti, hogy a pasi legyen minimum 170 centi magas... ha nem hiszed járj utána.
Rengeteg youtube-os videót néztem, ahol a nőket kérdezik arról, hogy összeállnának e alacsony pasival, és a válasz mindenhol, jellemzően röhögés kíséretében nem!
Engem már alig 150 centis nő is utasított el azért, mert hozzá alacsony vagyok szerinte...
Hallom egymás között sutyorogni a nőkét, mikor elmegy mellettük a szőke herceg, hogy: "De szép magas, olyan jó pasii!"
Általános az alacsony pasik lenézése a nők körében, én úgy tapasztalom.
Ha van is kivétel, én még nem találkoztam vele személyesen...
shortcel165
Akkor nem értem mi lehet a baj.
180cm, szőke haj, kék szem, izmos alkat. Igényesen öltözve, haj belőve, minőségi parfümöt használok mindig.
Évente átlagban 2-3 nő ír rám akikkel vagy lesz egy kisebb kapcsolat vagy csak egy kaland. Ha én jelölöm be facen, instán akkor pedig még elfogadni sem hajlandóak (ezt évente max 2x játszom el) pedig nem egy olyan húha csajoknál próbálkozom. Teljesen átlagos normál lányoknál (sőt.. meg is szokták jegyezni az ismerősök, hogy miért ilyen csúnyácskábbakkal jövök mindig össze, nem tudom de nekem valahogy ilyen az ízlésem). Az utcán, boltokban stb.. helyeken mindig néznek, sokkal szemezek is de nem megyek oda a nagy tömeg miatt mert nem hiányzik a nyilvános beégés, ha épp félre értettem volna a dolgot.
11
Már bocs, de 170 nagyon alap...
Olyan, mintha azt mondanád, hogy a nő legyen 80 kg alatt.
18#
Már, bocs, de ez nagyon nem ugyanaz!
A kövér nő le tud fogyni, ha akar, az alacsony pasi viszont nem tud magasabbra nőni.
Szóval az alacsonysága miatt lenézni valakit szemét náci tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!