Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, 25-35 közöttiek, számotokra mennyire kizáró ok, ha egy férfi eléggé durván kopaszodik?
Sajnos eléggé kopaszodom, a fejem tetején már nagyon ritka a hajam, számotokra kizáró ok ez, ismerkedés, párkapcsolat szempontjából?
Vagy sokkal nagyobb előnnyel indul nálatok egy olyan férfi, aki nem kopaszodik? Vagy mennyire zavar titeket ez egy férfin?
Vagy sokkal nagyobb előnnyel indul nálatok egy olyan férfi, aki nem kopaszodik?
Ne kerdezz olyat,amire fájdalmas hallani a választ... nyilván hogy jobb ha nem kopaszodik. De attól még ha valami más megfog benne akkor meg nem akkora hátrány, mint valakiben akinek a személyisége nem kompenzál
Nekem 100%-osan kizáró ok. Tetszett már mindenféle férfi, de kopasz még nem. Imádom, ha egy férfinak hosszabb a haja, akár csak pár centivel, mint az egyen haj, amit mindenki hord.
De nem nagyon ismerek más nőt, aki így gondolkozik. A barátaim közül én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszenek a kopaszok.
Megedzett az élet, tehát akinek sokkal jobban bejön egy nem kopasz, dús hajú férfi, nyugodtan leírhatja. :-)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ízlés függő
Engem rendkívül taszít de sok nôt nem
Főleg azóta tudo mióta nyomult rám egy 28 évesen már kopasz pasi…
Undorodtam tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!