Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek valójában jólelkű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?

Figyelt kérdés
Mehetnének prostizni, de nem teszik, mert a lélektelen, pénzért vett sex nem kell nekik. Inkább mártírként tűrik a nőcik gorombaságait.
nov. 1. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 A kérdező kommentje:

Jó, akkor:

A kövér csajok válogatósabbak, elszálltabbak, mint a kövér férfiak, ez van MINDENÜTT. Ha tagadod, akkor a saját szemednek sem hiszel.

nov. 8. 19:23
 72/82 anonim ***** válasza:
81%

72

Na és erről van felmérés?

Hamis állítást nem lehet tagadni.

Minden nő, aki nem akar téged (hát ez nem meglepő) az válogat?

Feltételezem akkor ha azok az emberek akikkel nap mint nap találkozol és nem mondják neked azt, hogy okos vagy, akkor az azt jelenti, hogy hülye vagy. Mert te így gondolkozol ezek szerint.

nov. 8. 19:29
 73/82 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy tegyük fel, hogy a "kövér nők" (nem értem, miért kezdenének el a testalkaton kívül bármiben is hasonlítani totál egymástól független és különböző emberek) válogatnak, és kizárólag jól kinéző, nem túlsúlyos férfiakkal szeretnének kezdeni, így visszautasítják a hasonlóan kövér férfiakat. Ahhoz neked/bárki másnak mi köze? A saját döntése. Joga van hozzá. Dönthet úgy, hogy ő szívesebben van egyedül, mint egy kövér pasival. Fejed tetejére is állhatsz, ha valaki nem akar veled lenni, nem tudod rávenni... Tudod a párkapcsolathoz 2 ember kell. És neked kutya kötelességed elfogadni, ha valaki így dönt. Ha veled kapcsolatban teszi ha mással kapcsolatban.

Egyáltalán hogyan merül fel benned, hogy jogod van bárkit számon kérni a saját magánéletét érintő döntések kapcsán, amelyeket hozott?

Nem értem hogy van ez, de valahogy én még nem láttam erre "ronda" nőket sírni, amiért a jól kinéző férfiak visszautasítják őket. Mindeig csak a magukat "incelként" emlegető férfiak jönnek ide sírni, hogy nekik nem jut nő mert nem elég gazdagok/jóképűek. Amikor szóba jön, hogy akkor esetleg a hozzájuk hasonlóan csúnyácska nők társaságát kéne keresni, akkor az esetlek zömében kiderül, hogy még Palvin Barbi is közép kategóriás nő és nekik csinosabb kell, de aki esetleg átmenne a rostájukon annak rendre nem kellenek... Nem is értem hogy van ez.

Ha neked nem kellek a kövér/csúnyácska nők, akkor amúgy mit érdekel, hogy ők mi alapján választanak társat egyáltalán?

nov. 8. 21:09
 74/82 A kérdező kommentje:

"Na és erről van felmérés?

Hamis állítást nem lehet tagadni."

Igen, pont azért hoztam példának, mert kb ennyire értelmes a te hozzászólásod is a gymben lévő "sokkal több" kövér nőciről.

nov. 9. 08:36
 75/82 anonim ***** válasza:
57%

74

De az én állításom nem hamis, írtam is, hogy elmész egy konditerembe és meggyőződhetsz róla te magad is.

Csak téged nem az igazság érdekel, hanem a saját tévképzeted megerősítése.

nov. 9. 09:45
 76/82 A kérdező kommentje:

"De az én állításom nem hamis, írtam is, hogy elmész egy konditerembe és meggyőződhetsz róla te magad is."

Menj fel tinderre, és az állításom igazáról meggyőződhetsz magad is.

nov. 9. 12:32
 77/82 anonim ***** válasza:
Kérdező a másiknak van igaza. Az, hogy tinderre hivatkozol hülyeség. A konditeremben ettől még nem lesz több kövér férfi.
nov. 9. 14:20
 78/82 A kérdező kommentje:

"A konditeremben ettől még nem lesz több kövér férfi."

Tinderen sem lesz kevesebb elszállt maca.

nov. 9. 15:21
 79/82 anonim ***** válasza:
Azért nem elszállt egy nő sem, hogy nem akar igénytelen férfival lenni, aki párkapcsolatban is igénytelen lenne.
nov. 9. 15:24
 80/82 anonim ***** válasza:
57%

76

A Tinder az szexpartnerkereső, ezt mindenki tudja évek óta. Ott valóban az számít, hogy ki hogyan néz ki (és minden egyéb szinte irreleváns).

Mivel a férfiak kb. mindenkit jobbra húzgálnak annak reményében, hogy valakit majd megdughatnak, ezért a kövér csajra is jut rajtad kívül 100 másik férfi aki jobbra húzta, abból pedig azzal fog matchelni meg összeállni, aki ebből a 100-ból a legjobban néz ki. Ez ennyire egyszerű. De ez nem a való világ, ez az online tér.

Ettől még ugyanúgy nem vinné haza senki a kövér csajt, azt pedig jobb ha tőlem tudod (férfi vagyok), hogy egy nőnek k.rvára nem dicsőség ha megdugják... Lehet, hogy neked ebben sok részed nem volt és azt gondolod, hogy az az élet origója hogy hány p.nába mártod meg a farkad, a nőknek ez ugyanolyan degradáló ha csak egy lyukat látnak benne, mint amikor a férfiak nyekeregnek, hogy őt csak a pénze miatt keresik a nők és ezért minden nő egy k.rva.

Szóval én még mindig azt mondom, hogy engedd el a nem létező kutatásaidat és a Tindert meg a hasonló online dolgokat (tisztán látszik, hogy az interneten éled az életed), lépj ki az utcára, nyisd ki a 2 szemed és kezdj el tapasztalni. Addig amíg ezt nem teszed meg, maradsz ugyanabban a burokban mint eddig voltál, és úgy élsz le egy életet, hogy azt hiszed te mindent tudsz, közben pedig nem tudsz lóf.szt sem az életről meg az emberekről.

Nyugodtan elkezdhetsz interaktálni a való életben emberekkel, aztán majd akkor rájössz, hogy a kövér csaj kik közül válogat.

Senki közül, mert nincs kik közül válogatni, de én biztos vagyok benne ha saját magad tapasztalod ezt meg, az erősebb hatást fog elérni.

nov. 9. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!