Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?
20
Érdekes, én 170 cm magas vagyok (ami még mindig k.rva messze van a 180-185 cm-től) és soha az életben nem hallottam olyat, hogy azért nem kellek, mert alacsony vagyok 😀 Volt már pár barátnőm, nem is akármilyenek.
Tehát az, hogy utálnak a nők mert 165 centiméter magas vagy, az biztosan nem igaz. De nyilván könnyebb erre fogni a sikertelenséged, mert ezen nem tudsz változtatni. Ha kiderülne, hogy semmi köze a magasságodnak a sikertelenségedhez és közel sem ezért utálnak, az fájdalmas tény lenne, mert még a végén kiderülne, hogy meg kellene mozdulnod hogy valami történjen. Azért az áldozatszerep sokkal kényelmesebb, nem igaz?
#22 jaj de jó, hogy egy (értelmes) férfi is hozzászólt! Nőknek úgysem hisznek ezek...
Amúgy én 158 cm vagyok és volt 163 cm-es párom. Nem a magassága miatt mentünk szét... A mostani párom 175 cm.
Nem is értem ezt a hisztit.
24
Hohóó, meg is érkeztünk a következő állomáshoz.
Eddig ugye az volt az alaptézis, hogy a nők gyűlölik a férfiakat akik nem minimum 180 centi magasak.
Most akkor ezek szerint ez nem így van, hiszen te magad írtad, hogy "ettől függetlenül", ergo validáltad, hogy semmi köze a magasságnak ahhoz, hogy lesz-e barátnője valakinek vagy sem.
Te azt mondod ezek szerint, hogy akkor tulajdonképpen a magasság nem számít, sokkal inkább, hogy jól nézz ki. Mindegy hogy 165 centi vagy vagy 180, a lényeg hogy jól nézz ki, igaz?
Na most akkor te írsz hülyeséget vagy a 20-as válaszoló?
Fun fact, de 1 héten minimum 3 kérdés születik azzal kapcsolatban, hogy valakinek meggyőződése, hogy a saját elgondolása miatt nem kell a nőknek. Ez az elgondolás mindig változik, de az a közös ezekben a kérdezőkben, hogy mindegyik a saját hülyeségére van rátekeredve. Mutatok példákat:
"A nőknek már nem is ember az, aki nem 180 centi?"
"Attól mert kövérebb vagyok, a nők már nem is vesznek emberszámba és csak a vékony és izmos pasiknak van esélye?"
"15 centis pénisszel ne is reménykedjek hosszútávú kapcsolatban?"
"Nettó 400 ezres fizetéssel szóba sem állnak velem a nők?"
"Miért csak helyes pasikkal akarnak beszélgetni a nők, amikor én sokkal izgalmasabb lennék számukra, csak esélyt sem adnak mert ronda vagyok?"
Mint írtam, az a közös ezekben a kérdezőkben, hogy mindegyik a saját agymenésére van rátekeredve és azt az 1 dolgot okolja a sikertelenségének.
A 165 centis nem gondolja azt, hogy neked TOP pasinak kell lenned vagy hogy kigyúrtnak, az a fontos hogy 185 cm legyél. Ő nem az, nem is kell senkinek.
A kövér nem gondolja, hogy az a fontos hogy 185 centi legyél, az a fontos hogy vékony és fitt legyél, ha így lenne, nem győzné lerázni magáról a nőket.
A 15 centis pénisszel rendelkezőnek meggyőződése, hogy ha 20 centis farka lenne nem győzne Facebook üzenetekre válaszolni, mert mindenki az ő farkába akarna szédelegni.
Aki nettó 400 ezret keres azt gondolja, ha 1.5 milliót keresne akkor ki kellene kapcsolni a telefonját, mert állandóan zaklatnák a nők.
Közben pedig kilépsz az utcára, látsz kövér férfit is barátnővel, alacsonyt is, a McDonald's-os gyerek is összeszedte a csaját, kopasz férfiakat is látsz nővel, de ez nem számít, az a fontos amire ti rápörögtök.
Közben pedig semmi mást nem kellene, gyakorolni egy kis önreflexiót, ugyanis szimplán nem igaz, hogy egy 165 centis ember nem kell senkinek, hogy aki kopaszodik az magányra van ítélve, és hogy csak nettó 1 millió felett keresők azok, akik sikeresek lehetnek a nőknél. Hazugság.
Csak még mindig könnyebb egy nem változtatható dologra fogni a sikertelenséged, mint önvizsgálatot tartani.
Férfitársaim többsége egy igénytelen, cél nélküli sz.rdarab.
Ő biztosan nem fog fodrászhoz járni és kiadni 4-5 ezer forintot egy hajvágásért, majd ő magának a 7000 forintos gépével letolja 3 havonta 1x, fújja magára a már a 2000-es években is full cink AXE dezodort, ami olyan büdös hogy a nagymamám valagát szívesebben szagolgatnám, a fehér cipő a lábán úgy néz ki mintha aznap szedte volna ki a kéményből, vagy 2x akkora ruhákba jár mint ami jó rá vagy 2x kisebbe, nem tudsz velük beülni sehova, mert mindenre sajnálják a pénzt "nem vagyok hülye hogy 700 forintot fizessek egy üveg sörért", de persze neki barátnő kell, hogy aztán az első randin elvigye a KFC-be, és megfeleztesse a 4000 forintos chicken nuggets-ről a cehet.
Szóval első körben ezt a témát kellene körbejárni, ha pedig ez megvan, akkor el lehet mozdulni a kommunikáció, intelligencia stb. irányába.
A pszichoterápiát már le se merem írni, mert ahh, mindenkinek meggyőződése hogy álompasi, nem bolond ő hogy pszichológushoz járjon, tudja ő hogy azért nem kell a nőknek mert csak 165 centi.
Vagy mert kopasz.
Vagy mert kövér.
Vagy mert mikropéniszű.
Vagy mert csóró.
26
Te most belekeverted az összes példának felhozott külső tulajdonságot és ezzel érvelsz.
Te a nem helyes arcot írtad, most azért írod a kövérséget meg a kopaszságot, mert behoztam példának, máskülönben eszedbe sem jutott volna ezzel példálózni.
Tehát minden férfi helyes, akinek barátnője van? Te ezt állítod?
Én ha körbenézek az utcán nem ezt látom, de elfogadom ha férfiként te úgy gondolod, minden férfi helyes akinek nő van az oldalán...
Azt pedig ismét leírom, hogy a 170 centimmel SOHA nem ért semmilyen hátrány a nőkkel kapcsolatban. Én meghagyom neked azt az illúziót, hogy szerinted én hátrányban vagyok a nőknél, az én tapasztalataim viszont egészen mások.
A kövérség pedig pont egy olyan dolog, amin lehet változtatni, csak az adott egyénen múlik. Hát igen, melós, meg nem 2 hét alatt van változás és bizonyos dolgokat be kell tartani étkezés és rutin terén, de éppenséggel nem megugorhatatlan feladat tenni ellene.
A leírásomból pedig konkrétan ennyit fogtál fel és kiemelted (így szoktátok) az egyetlen dolgot amin lehet ugrálni, mégpedig hogy aki kopaszodik minek járjon fodrászhoz.
Na, hát pontosan ezek miatt nem kellettek a kutyának se, bármennyire is rátekeredtek a saját hülyeségeitekre.
Minden nap jön egy ilyen és ehhez hasonló kérdés ezen az oldalon, de nem lehet rajtatok segíteni, mert olyan szintű kognitív torzításotok van, hogy minimum 2 éves heti szintű pszichoterápia kellene nektek, hogy ezt a csőlátást minimálisan el lehessen mozdítani nálatok.
A 170 cm az az elfogadható alsó határ a nők jelentős részénél.
Aki alatta van, azt általában kukázzák.
Kérdezd meg bármelyik nőt: mindegyiknek jobban tetszenek a magas pasik, nem is titkolják többnyire. Szerintük aki nem nőtt magasra az nem elég jó. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!