Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?
30
Kérdezz meg bármilyen férfit, mindegyik el fogja mondani, hogy a vékony, nagymellű, homokóra alkatú nőkért van oda, nagy kerek formás popsival és valahol a Palvin Barbinál kezdődik az etalon.
És?
Ezek még mindig csak preferenciák...
Én nem kérdezgetem meg a nőket, mert nem érdekel, hogy kinek ki az álompasi meg az álomnő.
Vagyok amilyen vagyok, hozom a legjobb formámat, sok energiát fektettem magamba, biztosan van nálam 100x jobb pasi és én ezt soha nem tagadtam, ha valakinek ez nem jó, az akkor menjen tovább.
De mint mondtam, érdekes módon azért mindig volt valakinek akinek jó voltam a 170 centimmel, az állításod szerint elfogadható alsó határommal..
Te nőket szoktál kérdezgetni hogy hány centi az alsó határ a magasságnál? Vagy te miből gondolod ezt?
Nem arról van szó (amúgy de, én ebben biztos vagyok!) hogy visszautasítanak és annyira rá vagy tekeredve a magasságodra, hogy mindent erre vezetsz vissza?
28
Neked pedig annyit, hogy hát igen.... tipikus...
Azon tudsz sírni, hogy nem kellesz senkinek, de hogy minimális effortot nem fogsz abba bele tenni, hogy vonzóbb legyél az teljesen egyértelmű.
Természetesen mindezekért a nők a hibásak, veletek semmi gond nincs, ti vagytok az evolúció meg nem értett bárányai.
32
Ez mégis hogy jön ide? 😀
Látjátok? Ti csak bezzegezni jöttök ide meg az elfojtott dühötöket kiadni egy anonim oldalon a nőkre.
Szánalom
Hogy jön ide?
Úgy, hogy az inceleknek még azt is felrójátok, hogy nem járnak k.rvázni, a chadeknek meg azt sem, ha végigdugták Amszterdam bordélyait.
Az incelek ennek ellenére nem kezdenek k.rvázni, mert erzelemmel teli sexre vágynak.
34
Senki nem ró fel semmit, őszintén szólva a kutyát sem érdekli, hogy mit csináltok.
Ti annyira imádtok tetszelegni az áldozat szerepben, hogy mindenféle dolgot bemeséltek magatoknak.
Klinikai eset, komolyan mondom!
31#
Legyenek boldogok a magas pasijaikkal, ha az tetszik nekik, én nem akarom egyikre sem ráerőltetni magam, ha másra vágynak!
Maradok alacsony, magányos és szomorú. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!