Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek valójában jólelkű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?

Figyelt kérdés
Mehetnének prostizni, de nem teszik, mert a lélektelen, pénzért vett sex nem kell nekik. Inkább mártírként tűrik a nőcik gorombaságait.
nov. 1. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:

30

Kérdezz meg bármilyen férfit, mindegyik el fogja mondani, hogy a vékony, nagymellű, homokóra alkatú nőkért van oda, nagy kerek formás popsival és valahol a Palvin Barbinál kezdődik az etalon.

És?

Ezek még mindig csak preferenciák...

Én nem kérdezgetem meg a nőket, mert nem érdekel, hogy kinek ki az álompasi meg az álomnő.

Vagyok amilyen vagyok, hozom a legjobb formámat, sok energiát fektettem magamba, biztosan van nálam 100x jobb pasi és én ezt soha nem tagadtam, ha valakinek ez nem jó, az akkor menjen tovább.

De mint mondtam, érdekes módon azért mindig volt valakinek akinek jó voltam a 170 centimmel, az állításod szerint elfogadható alsó határommal..

Te nőket szoktál kérdezgetni hogy hány centi az alsó határ a magasságnál? Vagy te miből gondolod ezt?

Nem arról van szó (amúgy de, én ebben biztos vagyok!) hogy visszautasítanak és annyira rá vagy tekeredve a magasságodra, hogy mindent erre vezetsz vissza?

28

Neked pedig annyit, hogy hát igen.... tipikus...

Azon tudsz sírni, hogy nem kellesz senkinek, de hogy minimális effortot nem fogsz abba bele tenni, hogy vonzóbb legyél az teljesen egyértelmű.

Természetesen mindezekért a nők a hibásak, veletek semmi gond nincs, ti vagytok az evolúció meg nem értett bárányai.

nov. 2. 18:58
 32/82 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha egy chad jár k.rvázni, akkor azt megmagyarázzátok magatoknak, hogy a múlt csak múlt, nem kell komolyan venni...
nov. 2. 19:09
 33/82 anonim ***** válasza:
71%

32

Ez mégis hogy jön ide? 😀

Látjátok? Ti csak bezzegezni jöttök ide meg az elfojtott dühötöket kiadni egy anonim oldalon a nőkre.

Szánalom

nov. 2. 19:11
 34/82 A kérdező kommentje:

Hogy jön ide?

Úgy, hogy az inceleknek még azt is felrójátok, hogy nem járnak k.rvázni, a chadeknek meg azt sem, ha végigdugták Amszterdam bordélyait.

Az incelek ennek ellenére nem kezdenek k.rvázni, mert erzelemmel teli sexre vágynak.

nov. 2. 20:01
 35/82 anonim ***** válasza:
30 És? Szőke, kék szemű az esetem. Szeretnék kék vagy zöld szemű gyerekeket (nekem is kékeszöld a szemem). Erre richtig barna szemű, barna hajú pasikba zúgtam bele. Mindegyiknek a természete és a jelleme fogott meg. A preferencia egy dolog, az élet meg egy másik.
nov. 2. 20:30
 36/82 anonim ***** válasza:
Őszintén: amíg nem törvénytelen, nem kiskorúval van, felőlem a szomszéd 70 éves nénivel is csinálhatod, ha ő is szeretné. Nem érdekel.
nov. 2. 20:31
 37/82 anonim ***** válasza:
54%

34

Senki nem ró fel semmit, őszintén szólva a kutyát sem érdekli, hogy mit csináltok.

Ti annyira imádtok tetszelegni az áldozat szerepben, hogy mindenféle dolgot bemeséltek magatoknak.

Klinikai eset, komolyan mondom!

nov. 2. 21:05
 38/82 anonim ***** válasza:
29%

31#

Legyenek boldogok a magas pasijaikkal, ha az tetszik nekik, én nem akarom egyikre sem ráerőltetni magam, ha másra vágynak!

Maradok alacsony, magányos és szomorú. :(

nov. 2. 21:12
 39/82 anonim ***** válasza:
83%
A szexet "sex"-nek írni egy bűncselekmény. Mikor tanuljátok már meg, nyomik?
nov. 3. 11:31
 40/82 anonim ***** válasza:
66%
Ha az incelt a klasszikus értelemben vesszük, tehát mindenkire rámondjuk, akinek még nem volt szexuális kapcsolata, pedig próbálkozott / szeretne, közöttük vannak rendesek is. De az, aki ált. magát incelnek mondja és itt fesztiválozik gyk-n, az nem az a kategória. Fikázzák a nőket, amiért nem cuppantak az ő farkukra, ált. beképzeltek (nyilván csak a külsejük meg a vagyoni helyzetük lehet a kudarcuk oka, mert olyan csodás személyiségük van szerintük, hogy az nem is lehet, hogy a személyiségük taszító, ugye), mindenféle "tudomáááányos" alapokon szét akarják verni a társadalmat meg elmebeteg programokat hirdetnek, amiről azt próbálják elhitetni, társadalomjavító, de igazából csak az lenne a célja, hogy tudjanak ingyen dugni (3. világbeli nők beletepítése, szexújraelosztás, nőknek szingliadó stb), sztárolják Elliott Rodgert.... Ez mióta jólelkűség? Segítek: sosem volt az. Attól nem lesz hirtelen jólelkűbb, hogy nem megy prostihoz.
nov. 7. 07:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!