Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek valójában jólelkű, érzékeny teremtések?
"vannak olyan férfiak is párkapcsolatban, akik nem milliomosok, sőt, akár egy gyárban dolgoznak."
Na de milyen kapcsolatban! Jobb híján összejönnek egy alsókategóriás csajjal, mert ketten könnyebben fizetik az albérletet. Közbe sex nincs, mert a csaj chadekről álmodozik, és "fáj a feje".
#53 a "kövér nők" is zömmel hasonló elbánásban részesülnek. Furcsa, rájuk nincs külön szó és napi 10 kérdés ami arról sír, hogy miylen igazságtalan velük a társadalom...
Én megértem, hogy nem szereted a rizset meg a sportot sem élvezed. Mérlegelni kell. Bár szerintem ahhoz, ohgy valaki lefogyjon nem kell sem súlyokat emelgetni sem rizsen élni. Elég csak mértékkel enni, és megtalálni az egyensúlyt, egészséges táplálkozási szokásokat kialakítani.
Én sem különösebben szertek mozogni ellenben szeretem az édességeket, de évek óta gyakorlok némi önkontrollt és csak mértékkel fogyasztom őket, és hetente párszor erőt veszek magamon és a tömegközlekedés helyett a biciklit választom. Ja meg csak annyit eszek, hogy jól lakjak. 2 év alatt le is fogytam 8 kilót és némi izom is került fel. Így most elégedett vagyok a kinézetemmel és jobban is érzem magam. Nekem ez fontosabb annál, hogy mértéktelenül egyek és elkényelmesedjek. Neked nem. Ennyi.
Majd ha egyszer úgy döntesz, hogy az egészséged és a külsőd fontosabb a kényelemnél, majd változtatsz. De addig is felesleges nyafogni egy olyan döntés következményei miatt, amelyet te hoztál meg.
43 Nőként írom, hogy nem feltétlen igaz. 20-as éveim elején sokkal rendszertelenebbül ettem az életvitelem miatt - egyetemista voltam, tanulás volt mindenek felett, volt, hogy éjfélkor vacsoráztam, mert legyen meg a beadandó - chips, üdítő simán jöhetett. Alapvetően egyetemen kívül nem nagyon volt semmire se időm. Mikor dolgozni kezdtem, kellett a rendszeres séta, hogy kicsit chillezzek.
Pár évvel később úgy szaladt fel pár kiló - ami makacsul maradni akar - hogy rendszeresen megy a kocogás, simán megvan egy átlagos nap a 15 ezer lépés irodai munka mellett is, rendszer van már az étkezésemben, chips, üdítő, energiaital hírből sincs. Kávé is adhoc jelleggel. Hozzáteszem, covid után jöttek fel igazán a kilók, amik makacskodnak. (Nem dohányzom és annyira alkalmi az alkohol fogyasztás, hogy lassan 1 éve nem ittam.)
Bár az incelkékkel ellentétben próbálok tenni valamit, illetve orvossal is felvettem a kapcsolatot, hogy megnézzük, mi a gond.
"a "kövér nők" is zömmel hasonló elbánásban részesülnek. Furcsa, rájuk nincs külön szó és napi 10 kérdés ami arról sír, hogy miylen igazságtalan velük a társadalom..."
Nem veszed észre a logikai bukfencet? Az egyik mondatban azt bizonygatod, hogy ugyanolyan sanyarú sorsa van a kövér nőknek, mint a kövér férfiaknak. Aztán azzal jössz, hogy rájuk nincs külön szó (alias gúnynév), és hogy ők nem sírnak, hogy igazságtalan velük a társadalom. Elárulom, ez azért van, mert velük NEM igazságtalan ennyire a társadalom.
Nézd csak meg a reklámokat, minden másodikban valami kövér csajt nyalnak körbe, hogy száz kilósan is milyen gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!